Petlas Lastiklerinde Güven Sorunu

20 Ekim 2024 14:34

Petlas'tan aldığım 4 adet kışlık lastikten memnun kaldım. Yazın erimiyor, yumuşak güzel bir hamuru var. 2 yıl yaz kış kullandım. Esnaf olarak çevreme Hankook'tan sonra ideal güzel lastik diyerek tavsiye ettim, yer adres verdim. Niğde bölgesinde önler 4 ay önce aşındı. Kışın da kullanma amacıyla 2 adet 195/65 R15 95 endeksli lastik aldım. Kendim motosiklet tamir, bakım, onarım parça üzerine esnafım. Takıldı, güzel yeni model şekil TM yatkın lastik gibi diş aralarında çatlak oluştu, ufak diye önemsemedim. Baktım lastik açıyor. Birisi 'astara dayanmış, cam olabilir' dedi. İçini yokladım, fark ettim ki lastiğin diğerinde özürlü kesikler var. Gönderdik, deneyimli 20 yıllık ustası incelemiş, 'yaralar kesici alet' demiş. Ben de 23 yıllık usta olarak lastik hatası dedim, hak dedim, yerli milli dedim ama arkasında duran olmadı. Diğerine de 'kullanılabilir' demiş. Ustaya bıraktım lastikleri, almadım. Telefonum 0543*****72. Biz sözümüzün arkasındayız, böyle ticaret olmaz. Sat, kim ne yaparsa yapsın, hatta ölsün.

21 Ekim 2024 09:39 (Şikayetten 19 saat sonra)

21 Nisan 2024 13:30

21 Ağustos 2023 15:05
Umit sonuçtan hiç memnun değil

Petlas Lastiklerinde Sürekli Balans Sorunu Ve Memnuniyetsizlik

21 Temmuz 2025 14:37
Petlas Lastiklerinde Sürekli Balans Sorunu Ve Memnuniyetsizlik
Kitabın sonuçtan hiç memnun değil

Petlas 9.000. Km De Yarılan Lastik.

04 Ocak 2024 20:07

09 Kasım 2024 18:37