Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hemşire Kan Alırken Sinire Denk Getirdi

20 Mart 2024 00:55

18.03.2024 tarihinde Romatoloji bölümüne randevum olduğu için Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne gittim. Doktor kan tahlili isteyince saat 11.57 gibi 6 no lu bölümde hemşire kanımı almaya çalıştı. Kan damarlarımın çok kötü olduğunu sağ koluma uzun süre baktıktan sonra sol kolumda denedi ve iğneyi soktuktan sonra içeride damarı bulmaya çalıştı. Defalarca deri altımı zedeleyerek sinire denk getirdi anlık bir elektrik çarpması oluştu ve iğneyi hemen çekmesini istedim. Sol kolumda uyuşma oldu geçici olduğunu söyledi fakat 3 gündür ne ağrı ne elektrik çarpması ne de uyuşukluk geçti. Herhangi bir ismi yapamıyorum bardak tutarken canım yanıyor. Ağrının devam etmesi durumunda hastaneden ve hemşireden şikayetçi olacağım.

Fatih
Fatih

Şu an bende de oldu nöroloji doktoruna gittim EMG çekindim bir şey çıkmadı doktor sinirlerin günde 1mm ilerlediğini ve kolumun iyileşme süreci en az 3 ay dedi hasarın durumuna bağlı olarak 6-9 ayı da bulabilir dedi maalesef kan verirken böyle sonuçlar ortaya çıkabiliyormuş :(

Edanur

Evet 6 - 9 ayı buldu iyileşme süreci fakat hala sol kolumla ağır kaldıramıyorum kaldırdığım an sinir zonkluyor

Gözde
Gözde

Ne durumdasınız geçti mi bende benzer şeyleri yaşıyorum 😢

Edanur

Şu an geçti fakat sol kolum ile asla ağır kaldıramıyorum arada bir sinir birden zonkluyor

Figen sonuçtan hiç memnun değil

Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hastanede Kötü Muamele Ve İletişim Eksikliği

27 Kasım 2024 17:48
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Hastanede Yaşanan Olumsuz Deneyim Ve Kaba Davranış

16 Eylül 2024 00:53