Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Pegem Kampüs Online Eğitimi Beğenmedim, İade Etmek İstiyorum

03 Ocak 2024 12:03

02.01.2024 tarihinde Pegem KAMPÜS'ten KPSS hazırlık canlı ders paketini satın aldım. Pegem Kampüsten aldığım bilgiye göre hocaların her yıl değişmesi sebebiyle örnek ders izleyemedim. Henüz 16.12.2023 tarihinde başlamış olan sistemden birkaç ders izlediğimde sistemi ve anlatımı beğenmedim. 03.01.2024 tarihinde Pegem kampüs ile irtibata geçerek"6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği gereğince alıcı, hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin, satın aldığı ürünü teslim tarihten itibaren 14 (ondört) gün içerisinde cayma hakkını kullanarak iade edebilir." maddesini hatırlattım ancak yardımcı olmadılar. Sistemi kullanmak istemediğimi, benim çalışma düzenime uymadığını bildirmeme rağmen bir sonuç alamadım. Üyeliğim iptal edilmesini ve iademin yapılmasını talep ediyorum.

03 Ocak 2024 12:12 (Şikayetten 9 dakika sonra)
Hasan
Hasan
03 Ocak 2024 12:43

Kitaplar bana henüz teslim edilmediği için yukarıda göndermiş olduğunuz maddeyi kapsamıyor. Ben bu durumda kargoyu teslim almayacağım, size açılmamış olarak geri teslim edilmiş olacak ve yukarıda ki madde geçerliliğini yitirecek. Lütfen kolaylık sağlayın, ben de sizler gibi vatandaşım, niçin dayatıyorsunuz?

Sümeyra
Sümeyra

Ben de beğenmedim iade edebildiniz mi

Nuran sonuçtan hiç memnun değil

Pegem Kampüs Seti Video Tarihi

04 Ağustos 2023 17:37

Hayriye
11 Mart 2024 12:25
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Kitabın Video Çözümlerine Erişimim Haksız Yere Engellendi

27 Eylül 2025 15:16