Burçak sonuçtan hiç memnun değil

Pazarama.com Sıfır Ürün Yerine 2. El Ürün Satması

06 Mart 2024 06:38

Pazarama.com dan almış olduğum ürün eve geldiğinde 2. El çıktı. Videosuna kadar çekip yolladım ama 5 iş gündür hala satıcıdan onay bekliyorlar. Videosuna kadar yolladım. Ama pazarlama.com sırf ürünün iade suresi geçsin diye mi beni oyalıyor yoksa satıcı kabul etmiyor diye mi oyalıyor bilmiyorum ama mağdurum ne zaman da arasam en kısa zamanda size dönüş yapacağız deyip geçiştiriyorlar. Bu 2. Sorun yaşadığım. Asla pazarama.com dan alışveriş yapmayacağım yapan arkadaşlara da engel olacağım bundan sonra. İş Bankası nasıl böyle bir firma ile anlaşmış anlamış değilim. Resimlerdeki kullanım kılavuzu kutudan çıktı ayakla basilmiş. Küçük kahve parçacıkları hazne içerisinde var ayrıca kutu koruyu sabitleme kartonu zarar görmüş. Buradan da anlaşıldığı üzere kutu açılmış ürün denemiş ve öyle gönderilmiş. Kaldı ki monitor kısmında mavi bir bant olması lazım ilk kullanacak kisi o bandi kaldırır o bölgede bu bile yok. Net 2. El urunu sıfır diye satmaya çalışıyorlar

06 Mart 2024 09:01 (Şikayetten 2 saat sonra)
06 Mart 2024 09:06

Hep aynı kelimeyi kullanıyorsunuz en kısa zaman diye diye 1 hafta geçti. İlgisizsiniz mağduriyet fazlasıyla var. Ayrıca ürünlere zam geliyor sizin yüzünüzden alacağım ürüne de zam geldi. Aradaki farkı verecek misiniz.

Burçak sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 09:37
Pazarama 2. El Ürünü Sıfır Ürün Diye Satıyor
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
07 Eylül 2023 10:00
İlker sonuçtan hiç memnun değil

İlker
02 Şubat 2024 03:48
Pazarama İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 15:43

İlhan