Berk
18 Mart 2024 23:233.635

10 Şubat. 2024 tarihi. Saat 17.45'te. Pazarama.com dan Miss perla isimli satıcıdan. 646938705 sipariş numarası ile Versace Eros HDP 100 ml erkek parfüm aldım parfüm tarafıma 15 Şubat 2024 tarihinde teslim edildi. Parfüm orijinal çıkmadı sahte bir parfümdü bunun üzerine Pazarama'dan fatura talep ettim ve bu durumu şikayet ettim satıcı tarafıma faturayı teslim aldım tarih olan 15 Şubat 2024 tarihinden geç bir tarihte 18 Mart 2024 tarihinde mailime gönderdi satıcı Ayrıca geçmişe yönelik usulsüz fatura düzenlemişti. Düzenlenen faturada tarih: 10 Şubat 2024 fatura saati: 15.02'ydi Oysa ben siparişimi Pazarama'dan. 10 Şubat 2024 tarihi saat: 17.45'te verdim. Sipariş saatinden 2 saat 43 dakika öncesine fatura kesmiştir. Satıcının geçmişe yönelik ayrıca usulsüz fatura düzenlediği ortadadır. Tarafıma ürün bedel iadesi yapılmasını istiyorum.

19 Mart 2024 08:59 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli müşterimiz, Bidiriminiz tarafımıza ulaşmış olup yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle Pazarama olarak üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Yaşadığınız durumu çözümlemek ve bilgilendirmek için hemen incelemeye başlıyoruz, en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili paylaşmak istediğiniz tüm öneri ve talepleriniz için destek alabilir, talep oluşturabilirsiniz. Saygılarımızla,

Yasin
Yasin
28 Nisan 2025 03:39

Hocam orijinali 5000 TL olan parfümü 1255 TL'ye satın alırken hiç düşünmedinizmi Boyner bunu bu fiyata satmıyor Sephora bu fiyata satmıyor bu derme çatma kozmetikçi nasıl satıyor diye. Tabii ki sahte çıkacak başka ihtimali yok.

Pazarama-Elmas Kozmetik Orijinal Olmayan Parfüm

Nur
28 Mart 2024 17:131.904

26. Mart. 2024 tarihinde Pazarama aracılığıyla Elmas Kozmetik satıcısından 642336909 no.lu sipariş Cartier marka parfüm ...

Pazarama-Elmas Kozmetik Orijinal Olmayan Parfüm

Pazarama'da İlk Alışverişte Hayal Kırıklığı: Yanlış Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Aydın
Aydın
Pazarama
8 Şubat 2025 20:331.795

"Şikayetimi görmüş olacaklar ki şikayetimi yazdığım günün ertesi paramı hesabıma yatırdılar. Ama yazdıklarımın arkasındayım. Gereksiz bir alışveriş deneyimi ve gereksiz zaman kaybıydı."

Ömür
Ömür
Pazarama
24 Mayıs 2024 13:332.842

16 Mayıs 2024 tarihinde Pazarama'dan sipariş ettiğim ürün 21.05.2024 tarihinde tarafıma teslim edildi. Loreal Paris Tele...

3 Yorum

Tümünü Gör