Barış sonuçtan hiç memnun değil

Pazarama Sıfır Telefon Yerine İkinci El Telefon Gönderildi

Pazarama Sıfır Telefon Yerine İkinci El Telefon Gönderildi
31 Mayıs 2023 15:47

Pazarama üzerinden youfone adlı satıcıdan Xiaomi Redmi Note 11 marka telefonu 22-05-2023'de satın aldım. Telefonu teslim aldığımda jelatini üzerindeydi. Fakat kutuyu açtığımda öncelikle kablo ve kullanma kılavuzu gibi noktalardan kutunun daha önce açılmış ve ikinci el bir telefon gönderildiğini anladım. Daha sonrasında telefonun kurulum aşaması için açtığımda daha önce kurulum yapıldığını ve o kurulumda kullanılan şifreyi istediğini gördüm. Emin olmak adına Xiaomi Türkiye üzerinden IMEI numarası ile kontrol talebinde bulunduğumda kendileri telefona 17-05-2023'de sim kart takılıp aktivasyon gerçekleştirildiği bilgisini sağladılar. Derhal Pazarama ile iletişme geçip durumu aktardım. (Ekran görüntüleri ile birlikte). Öncelikle kendileri firma ile görüştüklerini ve yeni bir telefon göndermeyi kabul ettikleri bilgisini verdiler. (28/05/2023'e kadar ileteceklerini söylediler.) Buna istinaden ben de telefonu iade ettim. Ancak daha sonrasında 1-2 gün de böyle oyalayarak para iadesinde bulunuldu. Pazarama'ya telefon iadesi değil telefonun yenisini istediğimi çünkü fiyatların günlük değiştiğini ve burada mağdur olduğumu belirttim. Firma da sanırım kendisini Pazarama da kapalı gösterip telefonu göndermedi. İş Bankası adı altında gözüken Pazarama firmasına güvendiğim için oradan sipariş verdim. Ancak Pazarama bu durumda bizim yapabilecek bir şeyimiz yok diyerek işten sıyrıldı. Halbuki ben telefonu Pazarama'ya güvendiğim için satın aldım. Bu mağduriyetimin giderilmesi gerekirdi diye düşünüyorum.

31 Mayıs 2023 16:31 (Şikayetten 44 dakika sonra)
05 Haziran 2023 10:58

Henüz iletişime geçilmedi.

05 Haziran 2023 14:42

Pazarama şikayetime cevap olarak sadece 200TL indirim tanımlayacağını söylemiştir. Ben telefonu 7000TL ye aldım fakat şu an kendi sitelerinde aynı telefon en ucuz telefon 7949TL den satılmaktadır. Yani burada kendileri kabul edilemez derecede suçlu oldukları halde mağduriyetimi giderememişlerdir. Bu satıcının suçu olabilir o zaman Pazarama neden var? Bu tarz durumlar için Pazamaya güvendiğim için alışverişi gerçekleştirdim. Bu durumu bile çözemeyeceklerse kimse güvenipte alışveriş yapmasın. Çünkü en küçük bir mağduriyetiniz bile çözümlenemiyor. Pazaramanın kendi ilettiği mesajlarda telefonun yenisi gönderilecek yazıyor. Baştan iade olacağı söylenseydi bu fiyatlara çıkmadan telefonumu alabilirdim.

20 Haziran 2023 08:26

200TL indirim bile tanımlanmadı. Kullanacak olanlar iki kez düşünsün.

Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Alperen
09 Ekim 2024 00:40

09 Kasım 2023 17:18
Murat sonuçtan hiç memnun değil

07 Mart 2025 10:07
Zekeriya sonuçtan hiç memnun değil

Zekeriya
06 Temmuz 2023 12:38