İdris sonuçtan hiç memnun değil

28 Temmuz 2024 15:15

Payidarts dekorasyon 'dan (sumak grup) bisiklet tablo sipariş ettim kendi sitelerinden. Bilseydim t** ile de çalışıyorlar oradan siparişimi verirdim.

Öncelikle siparişi oluşturduktan sonraki süreç, iletişim, kargo süreci, müşteri memnuniyeti tamamen fiyasko. WhatsApp 'tan konuşma tarzları telefondaki saygısızlıkları, müşteri memnuniyetini asla önemsememeleri, devamlı yalan konuşmaları vs. Ürün elime 15 gün sonra ulaştı (ki Konya'dan Eskişehir'e gelecek ürün).

Ürün kalitesi çok kötü 10 TL'ye mal ettikleri ürünü 2000 TL'ye satıyorlar. Sitede gördüğüm ürüne değerdi. Ancak elime ulaşan ürüne bu fiyat değmez. Üstelik istediğim ölçülerde de gelmedi ürün.

İade etmek istedim iade kabul etmiyoruz dediler. Sitenizde yazacaksınız o zaman ürün iadesi olmayacağını ve kargo sürecini. İnsanları bu şekilde yanıltamazsınız. Daha kötü şeyler yazdım ancak yazdıklarım kabul edilmiyor. Şikayetçiyim.

26 Temmuz 2024 19:17
Payidarts Dekorasyon Kendini Bilmez Firma Tarafından Yanıltıldım

Ayrıca sitede cumartesi pazar çalışmıyoruz yazıyor. Pazartesi arıyorum bugün kapalıyız Salı arıyorum bugün kapalıyız. Çarşamba ancak ulaşabildim

29 Temmuz 2024 14:50 (Şikayetten 23 saat sonra)
04 Ağustos 2024 22:18

WhatsApp taki konuşmaları yayınlayabilirsiniz sahte kabadayı. Ürün ne zaman kargoya verilecekti, ne zaman verildi. Ayrıca telefondaki yaptığınız fütursuzca konuşmaları ben yapmışım gibi yazmışsınız. Benimle konuşan çalışan ise sıkıntı çalışan değilse daha büyük sıkıntı.

Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Arya Halı Sarayı (Safranpark Avm) Tutarsız Fiyat Veriliyor

01 Nisan 2024 18:59
Canan sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 14:53
E-ucuz Firması İade Suistimali
Cerennur sonuçtan çok memnun

Hobiart Shop Siparişim Gönderilmedi!

10 Kasım 2024 00:14

09 Temmuz 2025 16:13