26 Ağustos 2024 12:37

Paygo sp630 ecr yazarkasa pos cihazım günlerdir hata verip çalışmıyor ve müşteri hizmetlerini arıyorum asla telefonlara bakmıyorlar. Benim 3-4 günlük zararım var şu an için ve çözebilmiş değilim. Mağdur oldum. Acil geri dönüş bekliyorum bu sorunla ilgili.

02 Eylül 2024 11:29

Garantisi devam eden arızalanan cihazım (paygo sp630 ecr) için servis ücreti isteniyor. Yükleme güncelleme hatası veren yazarkasa cihazım bir haftadan fazladır arızalı ve ne z raporu alabiliyorum ne fiş kesebiliyorum mağdur oldum üstüne bir de servis ücreti istiyorlar 600₺? Paygo müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız ötesi aramayın hiç, açmıyorlar bile.

26 Ağustos 2024 14:49 (Şikayetten 2 saat sonra)
26 Ağustos 2024 17:56

Yetkili servis iletişime geçmedi. Sorunum çözülmedi.

27 Ağustos 2024 20:38

Garantisi devam eden cihazım için 600 ₺ servis ücreti talep ediliyor!

Benim de yazar kasam bugün aynı şekilde hata verdi USB den güncelleme istiyor şaka gibi. 1 hafta önce de "Yazarkasanız uzaktan güncelleme alamadığından kapanacaktır. Güncellemenin açılması için acilen hizmet aldığınız yetkili servisi arayınız. 08505322777 B002" şeklinde mesaj gelmişti.

Ahmet
Ahmet

Çözüm buldunuz mu acaba?

Elif

Hayır ulaşmak da çok zor kendilerine

Paygo Sp 630 Ecr Hata

Cemal
04 Eylül 2024 14:31
Paygo Sp 630 Ecr Hata
Veli sonuçtan çok memnun

Veli
11 Haziran 2025 00:07
"Teşekkür ederim. Sorunla ilgilendiler."
Barış sonuçtan çok memnun

Barış
14 Şubat 2025 16:06
"Geri dönüşleri ve bilgi vermeleri harikaydı ama tek sorum müşteri hizmetleri arayınca ulaşabilir isek daha güzel olur. Teşekkürler..."
Paygo Cihazıyla Paramızla Rezil Olmak