Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
26 Nisan 2024 17:46

18 nisanda Trumore cüzdandan 700bin tl iade talebinde bulundum. Bugün 26 Nisan olmasına rağmen hala hesabıma para geçmedi. Koskoca Togg Paycell Turkcell benim 700binime mi kaldı? Ben ise bu parayı borç harç buldum ve çok mağdurum. Her gün aramama rağmen hiç yanıt alamadım. Eyy Turkcell eyy Paycell eyy Togg iademi yapın

26 Nisan 2024 17:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

27 Nisan 2024 09:02

Merhaba Hüseyin Bey, Uygulama ve kampanyalarımıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Firmalar üzerinden Paycell karta yapılan peşin iadelerde; iptal edilen alışveriş sonrası yapılan ödemenin karta geri gelme süresinin yaklaşık 10 gün olduğunu belirtmek isteriz. Bu süre içerisinde iadeniz yapılmaz ise, işlemin ekran görüntüsünü ekleyerek talebinizi detaylı olarak Paycell uygulamasındaki "Bize Ulaşın" alanından veya [email protected] e-posta adresine iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Paycell

Hüseyin
28 Nisan 2024 09:51
Turkcell Paycell Trumore Cüzdan Para İadesi

Bir kere bu kredi kartı değil hesaba havale. Bu işlem 1 dakika gibi kısa sürede olmaktadır. Her gün 700bin tl için faiz ödüyorum. Bu para size göre önemli bir rakam olmayabilir ancak bizler için çok büyük bir para

25 Haziran 2024 23:48

22 Ocak 2024 16:53

07 Ağustos 2023 11:22
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
13 Ocak 22:31