Paycell Kart Bilgilerimi Çaldı

Busra
18 Mayıs 2024 17:10

Trugo uygulamasını indirip aracımı şarj etmek üzere kart bilgilerimi girdiğim anda Paycell'den 'Kartını Paycell'in güvenli altyapısına kaydetmek için onay verdin. Artık Paycell'in geçerli olduğu her yerde kart bilgilerini girmene gerek kalmadan ödemeni yapabileceksin. B002' şeklinde bir SMS aldım. İznim ve onayım olmadan önceden bilgilendirilmeden kart bilgilerimi kaydettiğini söyleyen bu uygulamadan şikayetçiyim. Müşteri hizmetlerini aradığımda müşteri temsilcisi telefon numarama ait bir üyelik gözükmediğini söylüyor, halbuki aramayı beklerken 'Üyeliğinize henüz bir şifre oluşturmadığınızı görüyoruz' şeklinde otomatik mesajla karşılandım. Paycell'in altyapısına iznim olmadan kaydedilen kart bilgilerimin derhal silinmesini, aksi takdirde yasal işlem uygulanacağını belirtmek isterim.

19 Mayıs 2024 07:44 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

19 Mayıs 2024 10:25

Merhaba Busra Hanım, Talebinizi, değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. En kısa zamanda incelemeyi tamamlanıp tarafınıza bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

Bilgim Dışında Paycell Üyeliği Ve Israrcı Mesajlar!

Güler
01 Ekim 19:59

Paycell'e Üye Olmamama Rağmen Gelen Mesajlar

Mahmut
20 Kasım 2023 14:23
Alca sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell'den Sebepsiz SMS Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

01 Ağustos 21:43
Turkcell'den Sebepsiz SMS Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Onur sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 00:06

Paycell'den Onaysız Kart Kaydı Ve Bilgi Güvenliği Endişesi