Patikaya Veteriner Kliniği'nden Şikayetçiyim

15 Kasım 2024 17:57

Patikaya Veteriner Kliniği Başakşehir’e kedimi enfeksiyon nedeniyle götürdük, başladıkları tedavi masrafını öncelikle belirttiler, bütçeme çok fazla geldiğinden indirim yapabilir misiniz diye sordum, keşke sormasaydım. İnsanları acılarıyla vuracak kadar vicdandan uzak bir işletme. Kedimi götürdüğüm dönemde kızım da rahatsızdı, kızımın çok etkilendiğini, kedimizin bir an önce iyileşmesinden başka bir çaremiz olmadığını dile getirdim. 10 günlük antibiyotik ücreti alındı benden, kedimin öldüğü gün üniversite hastanesine gittiğimizde, tahliller sonucunda, götürdüğümüz kliniğin antibiyotik başlanmadığını, verdiğimiz ilaçların kullanılmadığını söylediler. Para uğruna canımızın ölümüne göz yumdular. 3 kuruş indirim yaptılar, onu da ilaçlardan kıstılar. Kızımın acısı olduğundan Google yorumlarına yazdığında, kızıma verdikleri yorum cevabı “Allah'ınız yok, hakkımız har olsun, param yok dediniz tedavinin yarısını biz karşıladık zaten.” Gibi çirkin yorumlar yazdılar. Bu kadar acı içindeyken, bize yapılan yorum, aranan aramada söylenenler, suçlamalar içler acısı. Sanki hiç para vermemişim, babalarının hayrına tedavi etmişler gibi yorum yazmaları, kişilik haklarıma resmen saldırıdır. Acılı insanların acılarına tuz basmaları, tıbben ve manen vicdana sığmayan bir durumdur.

15 Kasım 2024 21:23
Patikaya Veteriner Kliniği Başakşehir Şikayeti
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

03 Aralık 2024 15:05
Veteriner Kliniğinde Yetersiz Tedavi Ve Aşırı Ücretlendirme
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Veteriner Kliniğinde İhmalkarlık Ve Yetersiz Tedavi

30 Aralık 2024 12:40