Esma sonuçtan çok memnun

Passo Bilet İadesi Ve Maillere Geri Dönüş Yapmıyor

Passo Bilet İadesi Ve Maillere Geri Dönüş Yapmıyor
01 Ekim 2024 09:25
Esma'nın Teşekkür Mesajı
“Ücret iadesi yatırıldı. Teşekkürler.”

05/05/2024'de Ramada Plaza Otelde yapılacak olan Çağan Şengül konserinin ileri tarihe erteleneceğini Instagram üzerinden sanatçının story atması üzerine öğrendik.

Passo tarafından bize SMS ve mail dahil olmak üzere hiçbir bilgi verilmedi. Konser iptal edilmeyip ertelendiği için yeni tarih verilene kadar beklemeyi tercih ettik. Ancak kaç ay geçmesine rağmen hiçbir bilgi alamadığımız için müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettik. Bilet iademiz yapılmayıp iade sürecinin geçtiği söylendi.

Destek almamız için destek@Passo adresine mail atmamız gerektiği söylendi. 28 Ağustos tarihinde size açıklayıcı bir mail atmamıza rağmen hiçbir şekilde cevap alamadık. Bugün ( 27 Eylül ) Instagram üzerinde X adlı gece kulübünün paylaşımından çağan şengül konserinin 11 ekimde mekanlarında yapılacağına dair bir bilgi öğrendik.

Bu olay üzerine müşteri temsilcilerinizi tekrar aradık ve hiçbir çözüm sunulmayarak sadece tekrar mail atmamız istendi.
Passo olarak size sormak istediklerim;

1) Bilet ertelendiğine dair neden müşterilerinize SMS ya mail göndermiyorsunuz? Biz sosyal medyayı farklı hesaplardan konser ertelenmiş mi yeni tarih ne zaman diye takip etmek zorunda mıyız?
2) Bilet iptal etmek için süreniz var fakat biletin ileri tarihe ertelenmesi için maksimum süreniz yok mu? 6 ay sonraya konser erteliyorsunuz.
3) Konser biletini Ramada Plaza’da yapılacağı için almıştık fakat yine hiçbir bilgi verilmeden konser mekanını X adlı gece kulübüne ertelemenizin ve hala bilet iptali sağlamamanız nasıl bir mantıksızlık?
4) Web sitenizde yazan müşteri destek hattındaki müşteri temsilcileriniz neden sorunu çözmeyip bu konu hakkında yetkileri olmadığını belirtiyor? Müşteri temsilcilerinizin olmasının amacı tam olarak nedir?

Anladığımız kadarıyla bilet alındıktan sonraki evrede gereken bilgilendirmeyi sağlamayarak müşterilerinize gerekli özeni göstermiyorsunuz.
Acilen bilet iademizin hesabımıza yatırılmasını talep ediyoruz!

01 Ekim 2024 09:39 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz bildirim değerlendirmeye alınmıştır. Tarafınıza en kısa süre içerisinde bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Passo Müşteri Bildirimleri Yönetimi

01 Ekim 2024 16:18

Ücret iadesi yatırıldı. Teşekkürler.

Özlem sonuçtan çok memnun

Özlem
15 Mayıs 2024 12:36
"Teşekkür ederim 24 saat dolmadan sorunum çözüldü"
Ayşegül sonuçtan çok memnun

Ayşegül