Fevzi sonuçtan çok memnun

Paşabahçe Harvest Kırmızı Çift Kapaklı 8 Litrelik Kavanoz Kapak Sorunu

01 Ekim 2023 22:51
Fevzi'nin Teşekkür Mesajı
“Şikayetim yayınlandıktan çok kısa bir süre sonra ilgili firma bana ulaştı. Kavanoz kapaklarını da kargoyla göndermişler onlar da tam olarak elime ulaştı. Hiçbir sıkıntım kalmadı. Teşekkür ederim Paşabahçe. Size güvenmekle, ürünlerinizi tercih etmekle ne kadar doğru ve yerinde bir karar verdiğimi bir kez daha göstermiş oldunuz. İyi ki varsınız. Sorun her zaman çıkar. Aslolan bu sorunu çözmektir. Tekrar teşekkür ederim. Saygılarımla.”

Paşabahçe Harvest Kavanoz kapağı piyasada satılmıyor! Elimde bu kavanozlardan 18 tane var. 3 tanesi 5 litre, 15 tanesi de 8 litrelik. Kapakları hacimler farklı olsa da birbirine uyuyor bu açıdan sorun yok. Bunlardan 7 tanesinin iç beyaz plastik kapağı, 5 tanesinin de dış kırmızı kapağı deforme oldu, görevlerini yerine getirmiyor. Dolayısıyla ben sahip olduğum 7 kavanozu kullanamıyorum. Yaşadığım şehrin (Bursa) altını üstüne getirip aradım ama maalesef bulamadım. Bulsaydım ücretini ödeyerek satın alacaktım ve atıl duruma düşen kavanozlarım kullanılabilir olacaktı. Bütün kavanozların yedek kapakları bulunabilirken bu kavanozların yedek kapağının olmaması hem de Paşabahçe gibi ülkemizin en köklü en güvenilir bir firmasına yakışmıyor. Kapak bulamadım diye bunca kavanoz şimdi çöp mü olacak?

02 Ekim 2023 09:28 (Şikayetten 10 saat sonra)
Fevzi
Fevzi
07 Ekim 2023 14:49

Paşabahçe Harvest Kırmızı Kapaklı Kavanoz Sorunu.

20 Aralık 2024 00:17
Paşabahçe Harvest Kırmızı Kapaklı Kavanoz Sorunu.

31 Aralık 2024 22:00
Semra sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2024 14:46

29 Kasım 2024 23:00