Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Parkhayat Akşehir Hastanesi Özel Hastahanede Acil Serviste Alınan Fazla Ücret

13 Ağustos 2023 11:53

13.08.2023 Akşehir park hayat hastanesinde çocuğumu acil servise getirdim. Benden 400 TL ücret alındı buraya kadar normal her şey fakat bu 400 TL içinde kan tahlili idrar tahlili gibi paket içerikli ücret alındığı söylendi fakat çocuğuma herhangi bir tahlil yapılmadı. Sadece serum takıldı. Bende madem bu paketi ücretini benden alıyorsunuz o zaman kan tahlili idrar tahlili de yapın dediğimde biz sadece kan tahlilini kanda enfeksiyon var mı diye bakıyoruz genel yapmıyoruz dediler. Kesinlikle ve kesinlikle yapılan haksızlık bu ücret konu ile alakalı CİMER'e de şikayette bulunacağım. Bu yapılmayan tahlil ücretinin tarafıma iadesini istiyorum.

29 Ağustos 2023 15:14

13.08.2023 Akşehir park hayat hastanesinde çocuğumu acil servise getirdim. Benden 400 TL ücret alındı buraya kadar normal her şey fakat bu 400 TL içinde kan tahlili idrar tahlili gibi paket içerikli ücret alındığı söylendi fakat çocuğuma herhangi bir tahlil yapılmadı. Sadece serum takıldı. Bende madem bu paketi ücretini benden alıyorsunuz o zaman kan tahlili idrar tahlili de yapın dediğimde biz sadece kan tahlilini kanda enfeksiyon var mı diye bakıyoruz genel yapmıyoruz dediler. Kesinlikle ve kesinlikle yapılan haksızlık bu ücret konu ile alakalı CİMER'e de şikayette bulunacağım. Bu yapılmayan tahlil ücretinin tarafıma iadesini istiyorum. İkinci şikayetimi tekrarlıyorum zaten CİMER şikayet bulundum çok bir para değil ama bizde ena-yi değiliz bir zahmet cevap yazın

29 Ağustos 2023 15:10

Bu hastane tenezzül edip cevap bile vermekten acizmi acaba merak ediyorum siz benden 400 TL aldınız bir serum takıp yolladınız ben CİMER şikayet ettim benden aldığınız hizmet vermediğiniz kısmı lütfen iade edin çok bir para değil ama bizde ena-yi değiliz

31 Ekim 2023 12:20
Güvenç sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2024 14:51
Cihad sonuçtan çok memnun

31 Ağustos 2023 11:36
"Özellikle hazal hanımın ilgisinden fazlasıyla memnun kaldık gereken yaptırımların ve hataları yapan personellere verilen uyarı cezaları bizi minnettar ettiler. Şikayetlere olumsuz değil olumlu bakıp daha iyi hizmet anlayışı için daha duyarlı ve dikkatli görüşlerinden dolayı tekrardan teşekkür ederim. Tabi Ahmet hocam da bu konuyla kendi çocuğu gibi ilgilendi ona da ayrı teşekkür ederim."

14 Ağustos 2024 09:29