Paribu Kullanılabilir Bakiye Olmasına Rağmen Paramı Kullandırmıyor

11 Temmuz 2023 03:578.087

Paribu hesabıma cuma günü 7 Temmuz'da yaklaşık 20.000 TL transfer yaptım. Para hesabıma girdi, ama tether (USDT) almak istiyorum ama alamıyorum ya da başka bir kripto ya da çekim talebi hiçbirine izin vermiyor. Kullanılabilir bakiye 20.025 TL olarak görünüyor, ama kullandırmıyor. Müşteri hizmetleri vasıfsız, yardımcı olamıyor. Çözüm merkezi inceliyor, cuma gününden beri çözüm yok, devam ediyor. İncelememiz diyor, birçok uygulama kullandım, ama en berbatı Paribu kesinlikle çözümü olmayan, Allah'a emanet işletilen bir işletme gibi faaliyet gösteriyor.

11 Temmuz 2023 20:08 (Şikayetten 16 saat sonra)

Merhaba, Yardımcı olmamızı istediğiniz konular hakkında Destek Birimimize mobil uygulama ve web sitemizde yer alan “Paribu Destek Merkezi” başlığından 7/24 ulaşabilirsiniz. Paribu Destek Birimi

Ergin
11 Temmuz 2023 20:11

Sizce ben bunu düşünmemişmiyimdir ama tüm çabalarıma rağmen bir sonuç alamadım siz ulaşmak ve çözmek isterseniz numaramı verebilirim

2 Kasım 2023 17:24

Benimde Thether USD/TL de az miktar vardı fakat satış yapmadığıma rağmen hesabım sıfır gözüküyor, nedeni bilmek istiyorum, yok yerden insanların hesabına el koyulamaz.

Fahri
Benzer Şikayeti Var
15 Temmuz 2023 12:27

Bu konuda bende 100000 bin lira gibi bir mağduriyet yaşıyorum konuyla ilgili masrafları tarafıma ait olmak üzere hukuki süreç başlatıyorum burası muz cumhuriyeti değil sebebini söylemeden insanların parasını bu şekilde tutamazlar davaya taraf olmak isterseniz iletişime geçebiliriz

Paribu'da USDT İşlemleri Yapılamıyor, Destek Yok

8 Mayıs 2025 12:501.979

Paribu USDT çekim veya yatirim yapamıyorum. Karşımda muhatap da yok maalesef Paribu lütfen artık bir şeyler yap. Diğer y...

26 Aralık 2024 21:1810.393

Paribu pişmanlıktır. Uzun süredir Paribu şirketini kullanıyorum. Daha önce de benzer şikayetler yaşadım. Sonra destek e...

4 Yorum

Öne ÇıkanKonular