Gökçe'nin Teşekkür Mesajı
Sorunumu hızlı bir şekilde çözerek yedek tıpa gönderimi sağladılar. İlginizden dolayı teşekkürler.

Parex Wondero mop temizlik setimin tıpası ortadan ikiye ayrıldı fakat çok aramama rağmen yedek parça olarak satılan bir yer bulamadım. Takdir edersiniz ki böyle bir durumda da temizlik setini kullanamıyorum. Bir şekilde sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

21 Ağustos 2023 09:30 (Şikayetten 9 gün sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

20 Eylül 2023 16:15

Merhaba, Şikayetinizin çözümüne ilişkin anketi doldurmanızı rica eder, iyi günler dileriz. Parex Müşteri Hizmetleri

Gökçe
5 Ağustos 2025 06:20

Yorumlar(7)

Yeni mod aldım tıpası yok

Yeni aldığım Parex marka ürününüzü ilk kullanımımda tıpasının gevşediğini fark ettim. Bu nedenle ürünü sağlıklı şekilde kullanamıyorum. Kirli su olduğu gibi dışarı akıyor. Üründen genel olarak memnun kalmayı beklerken, bu tür bir kalite sorunu ile karşılaşmak beni hayal kırıklığına uğrattı.

Üründen çok memnundum ama ben de aynı sorunu yaşadığım için ürünümü kullanamıyorum. Yedek tıpa almak istiyorum ama bir türlü bulamıyorum.

Bende de aynı sorun oluştu yedek parça nereden temin edebilirim?

Çilem
Şikayeti Çözüldü

Bende aynı problemi yaşıyorum temin edildi mi?

Bende de aynı üründen var fakat her zeminde su izi bırakıyor, siz memnun musunuz acaba?

Parex Tıpa Yedek Parça Temini

"Yedek parça temin edildi. Marka teşekkür ediyorumx"

1 Yorum

Parex Wondero Mop Seti İçin Yedek Parça Arayışı

"Çok teşekkür ederim ilginize, Parex i her alanda kullanmaya devam edeceğim"

Tümünü Gör

Can
Parex Wondero Tıpa Açılıyor

Parex WonderoTıpa Açılıyor

Gokce
Parex Defolu Ürün Satışı!

Parex Defolu ÜrünSatışı!

Melike