Gökçe sonuçtan çok memnun

12 Ağustos 2023 09:00
Gökçe'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunumu hızlı bir şekilde çözerek yedek tıpa gönderimi sağladılar. İlginizden dolayı teşekkürler.”

Parex Wondero mop temizlik setimin tıpası ortadan ikiye ayrıldı fakat çok aramama rağmen yedek parça olarak satılan bir yer bulamadım. Takdir edersiniz ki böyle bir durumda da temizlik setini kullanamıyorum. Bir şekilde sorunumun çözülmesini talep ediyorum.

21 Ağustos 2023 09:30 (Şikayetten 9 gün sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

20 Eylül 2023 16:15

Merhaba, Şikayetinizin çözümüne ilişkin anketi doldurmanızı rica eder, iyi günler dileriz. Parex Müşteri Hizmetleri

05 Ağustos 06:20

Yorumlar (7)

Yüsra

Yeni mod aldım tıpası yok

Neslihan

Yeni aldığım Parex marka ürününüzü ilk kullanımımda tıpasının gevşediğini fark ettim. Bu nedenle ürünü sağlıklı şekilde kullanamıyorum. Kirli su olduğu gibi dışarı akıyor. Üründen genel olarak memnun kalmayı beklerken, bu tür bir kalite sorunu ile karşılaşmak beni hayal kırıklığına uğrattı.

Zehra

Üründen çok memnundum ama ben de aynı sorunu yaşadığım için ürünümü kullanamıyorum. Yedek tıpa almak istiyorum ama bir türlü bulamıyorum.

Hasan

Bende de aynı sorun oluştu yedek parça nereden temin edebilirim?

Çilem
Şikayeti Çözüldü

Bende aynı problemi yaşıyorum temin edildi mi?

Elif

Bende de aynı üründen var fakat her zeminde su izi bırakıyor, siz memnun musunuz acaba?

Gökçe

Memnunum, su izini sadece fazla deterjan ve iyi sıktırma yapmadığım zamanlarda olduğunu fark ettim. Bunları çözünce gayet güzel kullandım :)

Ruken sonuçtan çok memnun

Ruken
25 Kasım 2024 23:32
"Çok teşekkür ederim ilginize, Parex i her alanda kullanmaya devam edeceğim"
Betül sonuçtan çok memnun

Betül
19 Haziran 2024 13:09
"Benimle bir hafta içinde iletişime geçip hemen sorunu çözdüler çok teşekkür ederim"