Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2024 07:45

16 yıldır e-ticaret yapıyoruz ve birçok yazılım kullandık. En son bu firmadan e-ticaret yazılımı aldık ama asla memnun değiliz. Daha önce yaşadığımız olumsuzluklar ile ilgili yorum yazmıştık. Sırf olumsuz yorum yaptık diye önce sitemiz kapatıldı. Daha sonra isminin s** olduğunu ve firma sahibi olduğunu belirten birisi tarafından arandık.

Kendi hatalarını kabul ederek eksik işlemlerin yapılacağını belirterek olumsuz yorumları kaldırmamız rica edildi. Biz de iyi niyetli olduklarını düşünerek yorumları kaldırdık ama buna rağmen hiçbir sorunumuz giderilmedi. Anladık ki amaçları sorunları düzeltmek değil, haklarındaki olumsuz yorumları kaldırtmaya çalışmak.

Sitelerinde 12-24 saat arasında destek mesajlarına cevap verileceği belirtilmesine rağmen, ekteki görsellerden anlaşılacağı üzere günlerdir hiçbir destek talebimize cevap verilmiyor. Yazılım kullanma konusunda birkaç tane basit videodan başka hiçbir yardımcı kaynak yok.

Bu nedenle e-ticaret yazılımını tam ve doğru biçimde kullanamıyoruz. Bunun yanında sık sık site kapanıyor ve birçok güncelleme vb. İşlemler diğer firmalarda gece saatlerinde yapılırken bu firmada gündüz mesai saatlerinde yapılıyor ve e-ticaret siteniz gündüz vakti kapalı kalıyor. Ayrıca yaşadığınız bir sorunu herhangi bir yerde yorum olarak paylaşırsanız sitenizi kapatıyorlar. Kısacası parantezsoft = pişmanlıktır.

Özkan

Merhaba bizde geçen sene almıştık yazılım hiçbir şekilde dönüş yapılmıyor dilerseniz bu şirket ile ilgili hakkımızı arayabiliriz

Olabilir. Birlikte gerekli yasal haklarımızı kullanabiliriz.

Kobimaster E-Ticaret Yazılımında Teknik Destek Ve Hizmet Sorunları

26 Haziran 20:50
Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Emrullah
25 Mayıs 2024 18:28