Adıma Açılan Papara Hesabi

Züleyha
22 Ekim 2023 15:35

Burs için 04 09.2023 tarihinde bir cep numarası üzerinden burs başvurusu onaylandı. Burs almak için hesap kontrolü için 105 TL para gönderdiler ve bana IBAN atarak tekrar parayı göndermemi istediler ve nedenini sorduğumda Sahte başvuruların önüne geçebilmek için başvuru sahibi ve IBAN numarasının teyidi alınır denildi. Ve bende yaptım. 04.09. 2023'ten itibaren adıma ve adımıza yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Islak imzamın olmadığı hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Sorumluluk bana ait değil adıma açılacak hiçbir hesabı, kredi başvurusunu, para transferlerini, kumar, alım satım, bahis, işlemlerini herhangi bir alışverişi kabul etmiyorum. Onayım yoktur. Sorumlusu Papara elektronik anonim şirketidir. Dosya ve evrakı da kabul etmiyorum. Yetkili mercilere duyurumdur. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Benim adıma veya ailem adına varsa bir hesabın kapatılmasını talep ediyor

profile profile profile
22 Ekim 2023 16:57 (Şikayetten 1 saat sonra)

Yorumlar (5)

İkm
İkm

Ben de aynı şeyleri yaşadım başka bir şey yaptırttınızmı acaba dilekçe savcılık vs

Beyza

Bir sıkıntı çıktı mı acaba aynısı ben de yaşadım dün

Kübra
Kübra

Aynısı benimde başıma geldi bir sıkıntı yaşadınız mı acaba

Beyza

Ben Papara müşteri hizmetlerini aradım ve hesabımı hemen kapattırdım hesabımdan ciddi miktarda paralar aktarabilirler diye duydum o yüzden kapattırdım sizde kapattırın

Feyzanur
Feyzanur

Ne yaptınız acaba? Aynı olay benimde başıma geldi

Pınar sonuçtan çok memnun

Pınar
10 Eylül 2023 12:18
"Uzun süre de olsa geri bildirim ve desteğiniz için teşekkür ederim"

Şevval
26 Ağustos 2023 11:10