11 Kasım 2024 14:44

Pangea Voyage isimli TÜRSAB'a kayıtlı tur şirketinin 'La Vita Est Belle' adı altındaki tura kayıtlı olup 1150 euro şeklinde ödeme yaptım. Arkadaşımla ödeme yaptığımız tur tarihi yaklaşınca iletişime geçecek bilgi verecek kimse bulamadık. Kendimiz ulaşmaya çalışınca da muhatap bulamadık, daha sonrasında sadece mesajlaşmak üzere belli saatlerde yazışan o**** isminde biriyle yazıştık. Şikayetvar'dakilerin doğru söylemediğini geri iadesi yapılan insanların şikayetlerini kaldırmadığını beyan etti. Para iadesinin yapılacağını söyleyip bize 10 günlük turu 3 gün gibi kısaltıp uçak gidiş-dönüş biletini ve bir de Roma'daki sadece konaklamayı ödeyeceğini söyleyip tur tarihinde hiçbir şekilde iletişime geçmeyip mağdur etmiştir. Sürekli bahanelerle oyalama ve erteleme yapmaktadırlar. 1150 euro şeklinde ödememizi istediğimizi sürekli yazdık, o**** adında biri bugün yarın diyerek belli tarihler vaatlerde bulunarak ödeme yapmamıştır. Sürekli ertelemiştir. En son bugün konkordatoya verildiğini iddia ediyor. TÜRSAB a gerekli şikayeti ilettik. Mağduriyet yaşayan başka kişiler varsa bu şikayetlerimiz hakkında birlikte hareket etmemiz gerektiğini ses çıkarmamız gerektiğini düşünüyorum düşünüyorum

Yorumlar (6)

Sultan
Sultan

Babürşah bey teşekkürler. Öneriniz sayesinde ben de ödeme itirazı yoluyla bugün bankadan iademi alabildim

Babürşah

Pangea Voyage tarafından mağdur edilmiş bütün arkadaşlara duyurumdur. Sevgili dostlar Pangea yetkililerinin oyalamaları ile kaptırdığı parayı alacağını düşünen kim var ise havanda su dövüyordur. Konkordato sürecinde olduğunu iddia eden ve komiserin iletişimi sonucu paraların iade edileceğini söyleyen zihniyet hiçbir mesaja yanıt vermeyerek paranızı enflasyon karşısında sıfırlamak istemektedir. En son gelen bir bilgi mailinde alınacak paranın bir kısmından feragat edilip edilemeyeceği sorulacakmış deniyor. Sevgili mağdurlar ve aranızı sadece ve sadece kredi kartı işlem itirazınız üzerinden eksiksiz alabilirsiniz. Ben öyle yaptım ve 4 ay önce başlattığım yazışmalar ve belge ibrazları sonucunda bu firmanın üzerine yattığı paramı bugün itibari ile banka üzerinden geri aldım. Bütün herkesin aynı yöntemi denemesini saglik veriyorum. Sağlıcakla ve uyanık kalın.

Gülden

Merhabalar bu prosedürü biliyordum ama gişeden ya da havale yapanlar için bir öneriniz olur mu acaba? Bir suç duyurusunda bulunmuştuk soruşturma yapılıyor şu an ama bir sonuç çıkmadı henüz ne yazık ki...

Gülden

Bizde aynı şekilde oyalandık aylarca kibarlıkla ha bugün ha yarın ödenecek diye... İcraya da verdik ama alamadık. Konkordato çıktı şimdi de. İstanbul'damısınız? Toplanılıp bir haber kanalına verilebilse aslında gündem oluşturmak açısından iyi olabilir diye düşünmekteyim.

Büşra
Büşra

Arkadaşımla Konya'dayız. Konkordato olayı ve atılan mailler bile güven vermiyor asla. İade ücreti yapılanlar olduğunu iddia ediyorlar bir de öyle biri olduğunu da hiç sanmıyorum

Rümeysa sonuçtan hiç memnun değil

11 Kasım 2024 12:24
Tur Şirketi İle İletişim Sorunları Ve Para İadesi Mağduriyeti
Tur Şirketi İle İletişim Sorunları Ve Para İadesi Mağduriyeti
Kürşat sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 13:12
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2024 15:48