29 Haziran 2024 12:1111.546

27.06.2024 tarihinde Telegram grubu Kripto Kaptanı'nın yönlendirmesiyle 270 dolar ile Binance Web3 Cüzdan Pancakeswap'ta bulunan TRS isimli bir token aldım. Token listede görünüyor ama dolar karşılığı yok. Satmaya çalışıyorum, sürekli hata veriyor. Muhtemelen sahte çıktı. Kripto Kaptanı'nın attığı destek linki ile temasa geçtim. Bana 200 dolar bnb olarak web3 cüzdanına göndererek sorunu gidereceğiz diye yazdı. Ben Binance'ye 211 dolar göndererek bana web3 cüzdanından TRS aldırdı. Sorunun devam ettiğini söylemem üzerine bana Binance spot cüzdana 1000 dolarlık bnb göndermemi istedi. Ben yok deyince o zaman 500 dolar gönderin dedi. Neden bu para gerekiyor diye sormam üzerine 500 dolar yatırdıktan sonra hepsini stake ile çekeceğiz dedi. Ben param bitti deyince kredi kartından göndermemi istedi.

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance böyle bir duruma ve sahte coinlere nasıl izin veriyor, anlamakta zorlanıyorum. Bu durumda mağdur olan bir sürü insan var. İnsanları yanlış yönlendiren Kripto Kaptanı olarak isimlendirilen Telegram grubundan, Binance ve Pancakeswap'tan şikayetçiyim. Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

29 Haziran 2024 22:25

Kripto Kaptanı adlı Telegram kanalı 27 Haziranda reklam yapmaya başladığı Web3 Cüzdanı üzerinden alımı yapılmasını istediği TRS token ile ilgili yazdığı tüm yazışmalarını Kanaldan silmiş.

1 Temmuz 2024 11:39

Telegram Kanalı bulunan Kripto Kaptanı'nın bana Binance Web3 Cüzdanında Pancakeswap üzerinden aldırdığı TRS Coin şu anda bnb ye dönüştürme seçeneğini kaldırdıkları gibi dönüştürme fiyatında hemen hemen sıfırlamışlar. Şu anda Kripto Kaptanı da Telegram Kanalında başka Coinler pazarlamaktadır. Mağduriyetim giderilmedi. Telegram'da kanalı bulunan Kripto Kaptanı'nı, Binance'yi ve Pancakeswap'ı hem savcılığa hem de CİMER'e şikayet edeceğim.

4 Temmuz 2024 20:48

Telegram da kanalı bulunan Kripto Kaptanın yönlendirmesi ile Pancakeswap üzerinden aldığım TRS Coin sıfırlanmış. Telegram da kanalı bulunan Kripto Kaptanı insanlara hala Telegram üzerinden böyle coinleri pazarlamaya devam ediyor. Kendisinden satım için yardım istedim bana yardımcı olmadığı gibi beni engelledi. Ben bunlara hakkımı helal etmiyorum. Onları Allah'a havale ediyorum.

8 Temmuz 2024 20:27

Telegram da kanalı bulunan Kripto Kaptanı Web3 Cüzdanı Pancakeswap üzerinden millete coin pazarlamaya devam ediyor. İşin sonunda bir sürü insan mağdur olacak.

28 Temmuz 2025 15:37

Kripto Kaptanı denen kişi Telegram kanalı üzerinden honeypot token sahte****ne devam etmektedir. Inpepe adlı honeypot token'ı alması için kullanıcıları yönlendirmektedir. Bu kişinin tavsiyelerine uyarak yatırım yapmayın!

16 Temmuz 2024 22:40

Abi şikayet ettin mi etmediysen hemen et

29 Haziran 2024 20:20

Hata alanlar yatırdıkları rakamın %40'ini tekrar yatırıp çeksin diyor, ama yine de satış olmuyor.

Pancakeswap Ve Binance Üzerinden TRS Coin Aldık Boş Çıktı

11 Mayıs 2024 14:568.236

Binance uygulaması üzerinden Web3 cüzdan aracılığıyla TRS isimli bir token satın aldım. İşlem sırasında simgesi göründü ...

4 Destek3 Yorum

Binance Kripto Para Mağduriyetim Ve Talebim

2 Mayıs 2024 08:392.032

Telegram 'Kral Crypto' sayfasında 26 Nisan 2024 tarihinde '#rez' coin paylaşımı yapıldı. Binance web 3'e aktardığım BNB ...

1 Yorum

Pancakeswap Üzerinden Mağdur Edildim!

28 Nisan 2024 12:141.415

Binance uygulaması üzerinden Web3 cüzdan aracılığıyla Rez isimli bir token satın aldım. İşlem sırasında simgesi göründü ...

Pancakeswap Coini Bozduramadık!

Pancakeswap CoiniBozduramadık!

Ömer
Pancakeswap Yardım İstiyorum Yardım!

PancakeswapYardım İstiyorum Yardım!

Ömer