Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Pamukkale Turizm Pamukkale Gimat Cep Terminali'nde İndireceğim Deyip Mağdur Etti

29 Nisan 2024 09:32

Pamukkale Turizm'le 28 Nisan'ı 29 Nisan'a bağlayan gece, 50 dakika sürecek 190 plakalı araçta İstanbul Dudullu'dan Ankara'ya yolculuk yaptım. Bileti almadan önce Pamukkale müşteri hizmetlerini aradım ve Gimat cep terminalinde inmek istediğimi belirttim. Müşteri hizmetlerindeki temsilci, muavine söyleyerek inebileceğimi ifade etti. Şoförlerin zorluk çıkardığını bildiğim için, binmeden önce üç görevlinin olduğu yerde Gimat'ta inmek istediğimi yineledim. Önce indiremeyeceklerini söylediler. Daha sonra yetkili olduğunu düşündüğüm bir kişi, şoföre diğer yoldan giderek arkadaşı Gimat'ta indirmesi gerektiğini söyledi. Yolculuğun sonunda Eryaman üzerinden gidildiğini fark edip muavini çağırdığımda, 'Gimat'ta dursak bile indiremeyiz' şeklinde cevap aldım. Şimdi iki sorum var. İlk olarak, hangi çalışanınız bilgi sahibi olmadan yanıt veriyor? Çağrı merkezi indirebileceğimizi söylüyor, şoför de indirebileceğini belirtiyor ancak yolculuk sırasında bu sözler geçiştiriliyor. Bileti sadece Gimat'ta ineceğim için önden teyit alarak aldım; eğer indiremeyeceklerini belirtselerdi, beni indirecek bir firmadan bilet alacaktım. Çalışanların tutumu nedeniyle hem saatlerce zaman kaybettim hem de işime geç kaldım. Pamukkale'nin bu tavrı sonucunda, bir daha bu firmayı kullanmayı düşünmüyorum.

01 Mayıs 2024 12:05 (Şikayetten 2 gün sonra)

13 Temmuz 2025 17:29

Pamukkale Turizm'de Usulsüz Bagaj Ücreti Ve Şoförün Tutumu