Esra sonuçtan hiç memnun değil

Palladium AVM Güvenlik Görevlisi Tarafından Uğradığım Kaba Davranış

11 Ağustos 2023 12:34

Bugün saat 10:00 civarlarında Palladium AVM'ye kırmızı otopark güvenlik kapısından kucağımda 3 kg'lik köpeğimle giriş yaptım. Orada duran güvenlik görevlisi uyardı ve güvenlik kabininden geçmem gerektiğini söyledi. Ben de kucağımda oğlum (köpeğim) olduğu ve onun için zararlı olabileceğini, bebekler ve çocukların da güvenlik kabininden geçmediğini söyledim. Güvenlik görevlisi de bana dalga geçer gibi gülerek çocuk mu dedi. Evet çocuk kendisi 3 kg ve o da bir canlı dedim ve yürümeye devam ettim, arkamdan söylenmeye devam etti. AVM'de alışverişimi bitirdikten sonra aynı kapıdan çıkış yapacaktım o sırada bebek arabasıyla bir kadın güvenlik kabininden geçmeden AVM'ye giriş yaptı. Aynı güvenlik görevlisi oradaydı ve neden o kadını güvenlik kabininden geçiş yapmadığı için uyarmadığını sordum. O da onun çocuğuyla geçtiğini söyledi. Bunun üzerine ben de kucağımdaki 3 kg'lik oğlumla (köpeğimle) girişte güvenlik kabininden geçmediğim için neden uyarıldığımı tekrar sordum. Güvenlik görevlisi de o köpek dedi. Ben de onun da bir canlı olduğunu bebek ve çocuklar için zararlıysa benim oğlum için daha da zararlı olabileceğini söyledim (çünkü oğlum muhtemelen geçen bebeklerden bile daha hafif ve hassas). Güvenlik ısrarla ve dalga geçerek bebeğiyle veya çocuğuyla geçenler için o pozitif diye bir şey söyledi. Ne demek istediğini anlamadım. Muhtemelen o da ne demek istediğini bilmiyordu. Yani kısaca oğlumun (köpeğimin) da bir canı olduğunu kabul etmedi. Daha sonra bana açıklama yapmak zorunda olmadığını söyledi. Ben de amiriyle görüşmek istediğimi söyledim. Amirini kendi telefonuyla aradı ve amirine onunla görüşmek istediğimi söyledi ve sorunu gülerek benimle dalga geçercesine ona anlattı. Telefonda karşılıklı bayağı gülüştüler sanırım. Amiri de işi olduğunu gelemeyeceğini söylemiş. Ben de bu ne demek oluyor dedim. Bunun üzerine güvenlik görevlisi amiriyle telefondan görüşebileceğimi söyledi ve telefonunu hoparlöre aldı. Ben de telefonla konuşmayı kabul etmedim. Amiri de işi olduğunu ancak telefonda konuşabileceğini söylemiş. Bu AVM'de bu kadar kaba bir güvenlikle hiç karşılaşmamıştım. Amiri de müşteri şikayetini önemsemedi ve en son telefonda güvenlik görevlisine danışmayla görüşebileceğimi söylemiş. Bir müşteri olarak hiç nazik ve profesyonelce bir tavırla karşılanmadım.
Not: Güvenlik kabinlerinin zararsız olduğu söyleniyor belki de öyledir ama bebekleriyle geçen insanlar ve çocuklar çoğunlukla güvenlik kabininden geçmiyor ve bu durumda güvenlik tarafından uyarılmıyorlar

Güvenlik Personelinin Tavrı Mağdur Ediyor

27 Temmuz 2025 12:36