Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Özşan AVM Silopi Ve Yaşatılan Mağduriyet!

20 Kasım 2024 15:11

Yemek kartıyla alışveriş yaptığımızda, her zaman eve gönderilen ürünler için “Yemek kartıyla alışveriş yaptığınız için eve ürünleri gönderemiyoruz” diyerek insanları mağdur ediyorsunuz. Ürünleri bırakmak bir yana, “Siparişi iptal edin ya da kendiniz götürün” diyerek Meydan okuyorsunuz.

Eğer böyle bir servis hizmetiniz varsa, bu hizmet herkese aynı şekilde uygulanmalı. İnsanları onca eşyayla ortada bırakma hakkınız yok. Bu durumu acilen düzeltin!

20 Kasım 2024 16:03 (Şikayetten 52 dakika sonra)
Ebru
Ebru
05 Ocak 2025 23:50

Söz konusu marketin servis hizmeti olup yemek kartıyla alışveriş yapanlara bu hizmeti sunmaması hizmet anlayışı kısıtlı ve hala insanlar özellikle memur arkadaşlarımız mağdur ediliyor. Hepsi gurbetçi insanlar bu ilçeye hizmet veren insanlar yemek kartı ile harcama yapmak bir suç değil ya da bir ayrıcalık değil emekleriyle maaşın bir kısmını anlaşmalı yerlerde harcanıyor ne yazık ki sınırlı yerler sorun şu servis hizmetiniz varsa süreç herkese uygulandığı gibi uygulanmalı. Yemek kartına uygulanan bu ayrımcılık neyin nesi oluyor ülkenin birçok ilinde ikamet ettim böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sorunlu market sorunlu işletme çözüm odaklı yaklaşım hala yok ne haliniz varsa görün şeklinde bir yaklaşım sergileniyor

22 Şubat 2024 16:48

Aykut
29 Mayıs 2025 09:28
Evkur Online Siparişimde Yaşadığım Mağduriyet Ve İptal İsteğim
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

29 Temmuz 2023 16:37

13 Nisan 2024 23:35