Hande sonuçtan hiç memnun değil

Özkaya Tıp Merkezi Ankara Sağlık Merkezi Tahlil Şikayeti

19 Temmuz 2024 17:40

Özkaya Ankara-inkılap şubesinde 10.07.2024 tarihinde 6 adet kan tahlili verdim. Kan tahlili vermeden önce de telefon görüşmelerimde de hastaneye gittiğimde de bir haftada içinde istediğim kan sonuçlarının çıkacağının bilgisini aldım. Bende bir haftada çıkacak kan sonuçlarıma göre doktor randevularımı oluşturup işimden izin aldım. Ancak 17.07.2024 tarihinde hastaneye ile telefon görüşmem neticesinde önce 6 tahlilden 4 tahlilimin sonucunun çıkmadığını istediğim kan sonuçlarının iki hafta bazen üç haftadan önce sonuçlanmayacağını öğrendim. 6kan tahlillerine ödediğim tutar ise 9.750 TL idi. Para iadesi yapılmasını, insanların hayatındaki en önemli şeyin sağlık olduğunu ve insanların zamanla gün ile dakika ile yarıştığını belirterek tepkimi belirttim. 18.07.2024 tarihinde bana dönüş yaparak para iademi gerçekleştireceklerini belirtmelerine rağmen bana ulaşan herhangi birisi olmadı. 19.07.2024 tarihinde tekrar hastaneyi aradığımda da ise 15 günden önce çıkmayan sonuçlarım çıkmış ve sadece bir kan tahlilinde kit olmadığı için sonuçlandıramadıklarını dilersem sadece onu iade edebileceklerini belirttiler. 19.07.2024 tarihindeki doktor randevumu 2 hafta ertelemiş oldum. Üstüne beklemem gerekirken bir kan sonucum hariç kan sonuçlarımın bir anda sonuçlandı. Yaşanan mağduriyetimin göz ardı edilmesini istemiyorum. Ciddi paralar ödeyerek almak istediğimiz sağlık hizmetinde bu gibi aksaklıkların olması oldukça amatörce. Kitin olmadığı bilgisi bile tarafıma iletilmiyor. Bu koşullarda günlerce bekleyecek olsak ve acil sonuçlara ihtiyacımız olmasa özel hastaneleri ve ciddi paralar ödemeyi göze almayız. İnsanların mağdur edilmesi, sağlık kadar önemli bir konuda bu tarz aksiliklerin yaşanması hiç hoş değil.

Kaş Tıp Merkezi Acil Servis Doktoru Uyur Mu?

28 Aralık 2023 18:55
Tuba sonuçtan memnun değil

11 Eylül 2024 17:21
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Testler Yapıldı Ücret İadesi Yapılmadı Zaman Kaybı Yaşadım

01 Mayıs 2025 17:31
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Hastanede Fiyat Ve Hizmet Tutarsızlığı Mağduriyeti

31 Mayıs 2025 10:12