Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

İzeko Özevim Emlak Gaziemir Emlakçı İle Kapora İadesi Sorunu

23 Aralık 2024 22:37

Bundan bir ay önce Gaziemir'de bulunan Özevim Emlak'tan bir daire göstermesini rica ettim ve daireyi bize gösterdi. Biz de beğendik fakat bizi hiçbir şekilde mülk sahibi ile görüştürmedi. Yine de daire için pazarlığı tamamen Özevim Emlak a*** ö** ile yaptık ve kapora olarak 50.000 Türk Lirası verdim.

Bunun 25.000 TL'sini elden, 25.000 TL'sini ise eşi Ü***ö****'ın hesabına hiçbir açıklama yapmadan atmamı istedi ve attım. Aramızda yapmış olduğumuz İzeko kayıtlı bir sözleşme imzaladık, sözleşmede mülk sahibinin imzası yoktu.

Bana, 'Ben mülk sahibine sonra imzalatırım.' diyerek beni uğurladı ve birkaç gün sonra mülk sahibinin vefat ettiğini öğrendim. Bu sırada krediye başvurmuştum ve kredim olumsuz sonuçlandı.

Evi alamayacağımı a*** Bey'e anlattım ve evi almaktan vazgeçtim. A*** Bey'e vermiş olduğum 50.000 TL kaporamı bana geri iade etmesini rica ettim fakat a**** Bey, bu durumu bana sert ve hakaret içeren tavrıyla olumsuz dönüş yapmıştır. Konu ile ilgili yardımlarınızı arz ederim.

30 Mart 2025 11:28

İzeko merhaba, yaşamış olduğum mağduriyetim adına hala bir geri dönüş sağlanmadı, bu konuyla ilgili sizin desteğinizi ve yardımınızı bekliyorum. Saygılarımla

15 Ağustos 2024 18:20
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Arev Emlak, Emlak Sözleşmesinde Yanıltıcı İşlemler!

17 Nisan 2025 16:29

Konut Alımında Yaşadığımız Mağduriyet Ve Kapora Süreci

19 Mayıs 2025 23:56
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Daire Alımında Beklenmedik Sorunlar Ve Fiyat Artışı

25 Ocak 2025 14:46