Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Özel Sağlık Hastanesi (İzmir) Özel Sağlık Hastanesi Hatalı Kanser Teşhisi Ve İlgisizlik

27 Mart 2024 17:14

İzmir Özel Sağlık Hastanesi genel cerrahi doktoruna sırtımdaki kitle ile ilgili hastaneye gitmemle başlayan sıkıntılı süreç halen devam etmekte. Hastanenin ilk etapta ameliyat için sigorta şirketimden provizyon almayı unutması ile başladı ve ameliyat olduktan (29/1/2024) sonra da personel ilgisizliği ve oda koşullarının kötülüğü (İzmir'in en soğuk olduğu gün odamda soğuk havalandırmanın çalışması ve uyarılarımıza rağmen çıkış yapacağımız saate kadar kapatılmaması) ile devam etti. Patoloji sonucunun en geç 2 hafta içinde çıkacağını söylemelerine rağmen sonucum çıkmadı ve Sömestr tatilim de sona erdiği için İstanbul'a okuluma dönmem gerekti. İstanbul'a döndükten ve ameliyattan 1 ay sonra patoloji test sonucum çıktı. Kitlenin kötü huylu olduğu (kanser), tekrar ameliyat olmam ve pet çekilmesi gerektiği söylendi. Pet sonucuna göre de onkolojide tedavi süreci. Bu durumda okul kaydımı da dondurup ameliyat ve kanser tedavisi için İzmir'e dönmem gerekiyordu. Bütün hayatım bu haber ile altüst oldu. 2. Ve 3. Görüş almak için alınan parçayı farklı bir özel laboratuvara ve üniversite hastanesine test için götürdük. Özel Sağlık Hastanesinin 1 ayda verdiği sonucu Özel laboratuvar 3 günde, Üniversite Hastanesi de 6 günde verdi ve Özel Sağlık hastanesinin aksine 2 sonuç da kitlenin iyi huylu olduğu yönünde geldi. Ben 1 ay boyunca kanser korkusu ve 10 gün boyunca da kanser teşhisi ile yaşadım. E-nabızımda halen kanser teşhisli bir patoloji sonucum bulunmakta. Bu durumu hastane müşteri ilişkileri ile görüşüp diğer 2 test sonucumu da 6/3/2024 tarihinde kendilerine ilettim. Gereğinin yapılacağını belirttiler. Aradan 3 hafta geçmesine ve 2 kere de tekrar telefonla görüşüp bilgi beklediğimi iletmeme rağmen geri dönüş yapılmadı. Hastanenin ilgisizliği, yetersizliği, bana yaşattığı stres ve üzüntü hiçbir şekilde tazmin edilemez ama bu durum hastane yetkililerinin çok da umurunda değil. İnsan hayatını değersiz gördükleri açıkça belli. Bu hastaneye canınızı emanet etmeden bir daha düşünmelisiniz derim. Ben bu aşamadan sonra hukuki yollara başvuracağım.

Adil sonuçtan hiç memnun değil

Hasta Hakları Ve İletişim Sorunları

28 Kasım 2024 15:36

Özel Sağlık Hastanesi | İzmir Tahlil Sonuçları İçin Dönüş Yapılmaması Ve Yetersiz İletişim

25 Nisan 2025 22:39
Alpaslan sonuçtan çok memnun

23 Ocak 2024 11:27
Semiha sonuçtan hiç memnun değil

Özel Sağlık Hastanesi | İzmir Yanlış Ameliyat Sonrası Kalıcı Sağlık Sorunları Ve Mağduriyet

19 Ekim 2025 09:02
Esma sonuçtan hiç memnun değil

Tüp Bebek Tedavisinde İlgisizlik, Ekstra Ücret Ve Evrak Sorunu

23 Eylül 2025 23:03