Özel Medikent Hastanesi Doktor İle Telefonda Görüşememe Sorunu

03 Ocak 2024 23:46

Benim şikayetim Lüleburgaz Medikent Hastanesi'nde haftada bir gün gelen (Cumartesi) Prof. Dr. ****Bey ve ismini bilmediğim sekreterlik görevini yapan arkadaş hakkında.

2,5 yaşındaki oğlum için hastaneden ve bu doktordan randevu aldık. Her şey güzel geçti. Doktor bey detaylı muayenesini yaptı. Tabii ki ben de bunun için özel sigortam olmasına rağmen cüzi sayılmayacak bir miktar parayı sorgusuz verdim. Muayene bitti ve doktor bey, Edirne Fakültesi'nde birkaç işlem, tahlil vs. Yaptırmamızı söyledi. Sonra iletişim kuracağımızı söyledi. İşte tüm mesele burada başladı. Biz her işlemi yaptırdık ancak doktor beye ulaşmak mümkün olmadı. Bir sekreter hanım var; sanırsınız kendisi profesör. Dahili telefon vermişler, açan yok; açtığında da 'Ben doktorla görüşüp size dönüş yapacağım' diyor, o da ne mümkün tabii ki.

Daha sonra iki hafta falan ulaşamayınca tekrar doktora gittik, durumu anlattık; doktor bey çocuk doktorunun görmesi gerektiğini söyledi. Sonra o işlemi de yaptırdık ancak doktora ulaşabildik mi? Hayır. Yine sekreter arkadaşımızı aşamadık. Sonrasında bir daha Medikent defterini kapattık ve başka bir hastanede çocuğumuzu muayene ettirdik; akabinde ufak bir operasyon geçirdi.

Şikayetim, böyle bir sekreteri çalıştırdığı için Medikent'e. Doktor bey de çok ilgili sağ olsun ama parayı alıp odadan çıktıktan sonra kendisine ulaşamıyorsunuz. Kartını veriyor, dahilisi yazıyor; nasılsa açan yok. Bu şikayetimi kendisine mail yoluyla atacağım ancak insanların fikir edinmesi için sitenizden de yazmayı uygun gördüm.

Kırklareli Lüleburgaz Özel Medikent Hastanesi Mağduriyeti

21 Ocak 2024 21:46
Simge sonuçtan hiç memnun değil

Özel Bir Nefes Hastanesi (Kırklareli) Çocuk Doktoru Randevusu İptal Edildi Ve İlgisiz Davranışlar

30 Ağustos 2024 09:49

20 Ekim 2023 13:14
Saadettin sonuçtan hiç memnun değil

Özel Medikent Hastanesi Medikent Lüleburgaz Yanlış Teşhis

04 Eylül 2024 22:38