Özel Marmara Göz Merkez Başarısız Şalazyon Ameliyatı

09 Ağustos 2023 17:51

2 Ağustos 2023 çarşamba günü hastane doktoru *** *** 'a şalazyon ameliyatı oldum. 3 Ağustos günü sargım çıktığında gözümdeki kış aynen duruyordu. Doktor baktı gözüme ve şalazyonun temizlendiğini hiçbir şey kalmadığını söyledi. 1 hafta sonra yani bugün kontrole gittiğimde. Gözümde ufak bir parça kaldığını onu almak için ikinci kez tekrar ameliyat edilmesi gerektiğini söyledi.

Tek seferde sorunun biteceği şeklinde bilgilendirilmiştim ameliyat öncesinde fakat doktorun beceriksizliğinden tekrar ameliyat olmam gerekiyor. Gözüm hala mor ve bastırınca acıyor. Gözümün hassasiyetinden dolayı hemen ameliyat olmak istemediğimi söyledim.

Zaten tayin mevzularımız olduğundan haftaya şehir dışına taşınıyorum. Bunu ameliyat öncesinde de biliyorlardı zaten. Söylemiştim *** *** 'a. 3 ya da 4 ay sonra tekrar geleceğimi ameliyatı da ancak o zaman olabileceğimi söylediğimde kabul etmediler.

Tekrar 4500 TL ücret alacaklarını söylediler. Siz şaka mısınız ya? Çektiğim acıya mı yanayım, gözümün iyileşmediğine mi, yoksa boşuna verdiğim paraya mı? Ben hem maddi hem manevi mağdur edildim. Hastane ilgisiz ve işi ticarete dökmüş. İyi olup olmamamız kimsenin umurumda değil. Mahkemede görüşürüz!

29 Temmuz 2023 09:08

Eye Care İstanbul Göz Kapağı Ameliyatı

09 Ocak 2024 14:25
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2023 17:10
Berivan sonuçtan hiç memnun değil

Volo Poliklinik Güzellik Ve Estetik Adana Lazer Sıkıntısı

13 Ağustos 2023 22:30