Özel Konak Hastanesi Acilde Ücret Talep Ediliyor

21 Temmuz 2023 04:40

İzmit Özel Konak Hastanesi'ne, migren krizi geçiren bir akrabamı acil bölümüne götürdüm. Hiç sıra olmamasına rağmen en az yarım saat doktorun gelmesini bekledik. Hastam ağrıdan duramadığını söylediğimizde hastane görevlilerinin saçma davranışlarına maruz kaldık. Doktor geldiğinde serum bağlandı ve benden 550 TL muayene ücreti istendi. Acil bir vaka için acil bölümünde ne ücreti talep ediyorsunuz diye sorduğumda, özel sağlık sigortanız yok, hasta SGK'lı ve yeşil hatta değerlendirdiğimiz için ücret alacağız dedi. Bir sürü itiraz etmeme rağmen bu ücreti aldılar. Hayatımda ilk kez acilde acil bir vaka için ödeme yaptım, hem de aldığımız kötü hizmete rağmen. Muhtemelen hakkımızı arayıp söylediğimiz için cezalandırıldık. Ben böyle özel hastane görmedim. İşlem tarihi: 19.07.2023, öğlen saatlerinde gerçekleşti.

21 Temmuz 2023 04:29

İzmit Özel Konak hastanesine migren krizi geçiren bir akrabamı acil bölümüne götürdüm. Hiç sıra olmamasına rağmen en az yarım saat doktorun gelmesini bekledik. Hastam ağrıdan duramadığını söylediğimizde hastane görevlilerinin saçma sapan çıkışmalarına maruz kaldık. Doktor geldiğinde serum bağlandı ve benden 550 TL muayene ücreti istendi. Acil bir vaka için acil bölümünde ne ücreti talep ediyorsunuz diye sorduğumda özel sağlık sigortanız yok hasta SGK lı ve yeşil hatta değerlendirdiğimiz için ücret alacağız dedi. Bir sürü itiraz etmeme rağmen bu ücreti aldılar. Hayatımda ilk kez acilde acil bir vaka için ödeme yaptım hem de aldığımız kötü hizmete rağmen. Muhtemelen hakkımızı arayıp söylendiğimiz için cezalandırdık. Ben böyle özel hastane görmedim. Konak hastanesine giderken iki kere düşünün.

Eyüp sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste Koordinasyon Eksikliği Ve İletişim Sorunları

10 Ocak 2025 20:39
Acil Serviste Koordinasyon Eksikliği Ve İletişim Sorunları
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2025 17:13
Acil Serviste Ücret Yüzünden Hayati Gecikme Yaşadım
Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Özel Hastanede Randevu Ve İletişim Sorunları

19 Kasım 2024 17:49