Özel Karataş Hastanesi 15 Gün Önce Aldığı Numuneyi Teste Göndermedi!

16 Eylül 2024 09:30

İzmir Özel Karataş Hastanesi'ne 02/09/2024 tarihinde kadın hastalıkları ile ilgili eşimi götürdüm. Muayene ücreti ödedikten sonra Doktor *** Hanım bazı kan tahlilleri, mamografi, ultrason ve smear testi istedi. İşlemleri yaptırmak için vezneye bizden talep edilen ödemeyi yaptık. Sonrasında çıkan tahliller üzerinden Doktor Hanım'la tekrar görüştük. Smear testinin 10 gün sonra çıkacağını öngördüğünü, ayrıca bir an önce biyopsi yapılması gerektiğini, sonucuna göre tedavi uygulayacağını söyledi.

Bugün 14/09/2024 tarihinde hastaneden beni arayıp 'Biz smear testi ücretini almamışız, numuneyi de göndermedik, ödemesi için havale EFT...' dediler. Kan beynime sıçradı. 13 gün geçmiş, biz endişeyle test sonucu bekliyoruz. Bu zamana kadar ara ara ben ve eşim ayrı zamanlarda doktoru arayıp e-Nabız'da görünmediğini, test sonucunun çıkıp çıkmadığını sorduk. Çıkmadığını söylediler. Bu kadar 15 gündür bu numune nerede bekliyor? Neden aynı gün teste gönderilmedi? O an zaten eksik varsa bile çıkar ve bizden ödemesini isteyebilirlerdi. Şimdi biyopsiye zaten geleceksiniz diyorlar.

Ekleme: Bugün pazartesi 16/09/2024. Özür dilemek için arayacaklarına halen ödeme istemek için arıyorlar.

Habip sonucu yetersiz buldu

22 Kasım 2024 11:41
Selda sonuçtan çok memnun

05 Temmuz 2023 21:16
"Hasta hakları biriminin de devreye girmesi sonucu ücret iade edildi. Teşekkürler..."
Nazife sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 03:13

Özel Hastanede Zorunlu Tahlil Dayatması Ve İletişim Sorunu