Özel Hastanede Zorunlu Tahlil Dayatması Ve İletişim Sorunu

14 Kasım 2024 12:00

Özel Karataş Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum bölümü A**** Z****'e gebeliğimi öğrendiğimde gittim. Benden bir sürü tahlil istedi ve bu tahlillerin çoğu devlette yapılmıyor. Hastane tarafında tahlillerden toplam 17bin tl para istendi. Sağlık ocağında yaptırabildiğim tahlilleri yaptırdım. Kalan tahlillere para vermek istemiyorum hastanenizde. Sonuçlarım için Karataş Hastanesine 13 Kasım 2024 tarihinde bildirim bıraktım sonuçlarım kontrol edilip tarafıma dönülmesini rica ettim. A**** Hanım'ın asistanı D***** Hanım aradı tahlillerin hepsinin yapılmadığını diğer tahlillerinde yapılıp sonuçlara sonra toplu bakabileceklerini söyledi. Kalan tahlilleri yaptırmak istemediğimi söyledim. A**** Hanım'a soracağını söyledi. Sonrasında hastaneye tekrar 2 kez bildirim bıraktım. Mesai bitimine yakın D***** Hanım'ı tekrar aradım açmadı. Ve tarafıma kesinlikle dönüş yapılmadı. Bugün (15 Kasım 2024) tekrar hastaneye bildirim bıraktım D***** Hanım'ı aradım ve mesajlarıma da dönüş yapmadı. Telefonlarıma da cevap vermedi. Resmen kalan tahlilleri Karataş'ta yaptırmaya zorluyorsunuz insanları. Ben sürekli arayıp iletişime geçemiyorsam devlet hastanesine giderdim zaten. Doktorla iletişimde kalmak için ve işleri daha hızlı çözebilmek için özel hastane tercih etmiştim. Artık kesinlikle Karataş Hastanesi tercih sebebim değil.

Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Doğumda Yaşadığım Travmatik Ve Kontrolsüz Hastane Deneyimi

22 Nisan 2025 07:23
Nazife sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 03:13

28 Aralık 2023 15:12