Özel Kale Okulları Lise Mezunu Yetersiz Öğretmen Çalıştırmaları

30 Ağustos 2023 23:29

2022-2023 öğretim yılı içerisinde a** b*** adlı kişi lise mezunu olmasına rağmen 4 yaş grubun sınıf öğretmeni olarak görev sürdürmüştür. 2022-2023 eğitim dönemi içerisinde Milli Eğitim tarafından gelen müfettişlere yalan beyanda bulunarak ön büro elemanı olarak gösterilmiştir ancak sınıf öğrencilerinin başka öğretmen üzerine kayıtlı olduğu için süreç bu şekilde atlatılmıştır. A** b** çalışanı lise mezunu duymama rağmen okula gidip sorduğumda bana kesinlikle üniversite mezunu olduğu tekrar edilmiştir ama diploması gösterilmemiştir.

Milli Eğitim de atamasının olmadığını diplomasının da bulunmadığını öğrenmiş bulunmaktayız. Bir veli olarak mağdur edilip yanıltıldım. Kolej adı altında çalışan bir anaokulunun eğitime önem vermemesi çocuklarımızı emanet ettiğimiz kişinin lise mezunu olması okulun kalitesini gözümüzde aşağılara çekmiştir. Eğitime önem verilmesi ve diploma sahibi gerçek eğitimcilerle çalışmaları için durumu CİMER' e de yazmış bulunmaktayım. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

31 Ağustos 2023 14:15 (Şikayetten 14 saat sonra)

A** b*** isimle başlayan öğretmen bulunmamaktadır. Başka bir isim olma ihtimali var mı acaba...

Fatih
Fatih
31 Ağustos 2023 21:50

Ayşenur Beyan adında kişi resmiyet te öğretmen olarak yok zaten. Üniversite diploması olmadığı için ataması da yokmuş. Ama sınıf veriliyor öğretmen olarak devam ediyor olmasından bahsediyorum. Okulda ne olarak çalıştığı resmiyette büro personeli olduğunu öğrenmiş bulunduk. Eğitime önem veren kişiler eğitimciler ile çalışır. Öyle biri yok yazmak cevap ve çözüm değil.

Bahçeşehir Koleji  Batıkent Kampüsü Şikayeti!

09 Ocak 2025 14:45
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Uğur Okulları Körfez Kampüsünde Neler Oluyor?

12 Eylül 2023 23:11

Sevinç Koleji Anaokulunda Güvenlik Ve Personel Soru İşaretleri: Mahkeme Sürecinde Yaşananlar

10 Ekim 2025 19:04
sevinc-koleji-anaokulunda-guvenlik-ve-personel-soru-isaretleri-mahkeme-surecinde-yasananlar-1.jpg
Gonca sonuçtan hiç memnun değil

Sınav Eğitim Kurumları Açık Öğretimli Formasyonsuz Sınıf Öğretmeni Olunurmuş

25 Haziran 2023 15:54
Emel sonuçtan hiç memnun değil

Bahçeşehir Koleji Ana Sınıfındaki Deneyimimiz Kötüydü

31 Ağustos 2023 13:47