Özel Cebir Okulları Kurtköy Kampüsü Yeterli Önem Gösterilmiyor

13 Şubat 2024 22:05

Gerek öğretmenler gerekse sosyal faaliyetler konusunda yeterli önemi göstermeyen bir kurum, çocukların alkollü içecekleri yanlarında getirip okulda tükettiği bir yer haline gelmiş. Bu durum, 'özel cebir koleji' adı altında faaliyet gösteren bir okul için gerçekten üzüntü verici. Ortaokulda ne kadar memnun kalsak da, lise düzeyinde aynı memnuniyeti dile getirmek mümkün değil. Lise son sınıf öğrencilerinin, lavaboda 9. Sınıf öğrencilerine saldırıp, üzerlerinde ne var ne yoksa almaları son derece üzücü bir durum. Okul içinde öğrencilerin sigara paketleriyle dolaştıklarını görmeyi bile göz ardı ediyorum. Okulda öğrencilerin motive olacakları hiçbir aktivitenin olmaması ve buna rağmen bazı konularda aşırı baskı yaparak öğrencileri daha da soğuttukları gözlemleniyor. Umarım daha fazla geç olmadan bazı önlemler alınabilir.

Azra

Bu okulda 8 sene okumuş biriyim, sizin bu şikayeti yazmanızdan 1 sene önce mezun oldum. Hiç de rastlamadım ne sigara ne de alkol tüketimine. Aksine bir kızı uygunsuz şekilde rahatsız eden erkek grubunu gözünü bile kırpmadan okuldan atmıştı müdürümüz. Yanlış okul hakkında şikayet yazmış olmayasınız?

Buse sonuçtan hiç memnun değil

Öz-De-Bir Ortaokulu (İstanbul) Öğrenci Güvenliği Ve İlgisizlik Endişesi

Buse