Sude sonuçtan hiç memnun değil

Özdemir Gümrük Müşavirliği Usulsuzluk Ve Uygun Davranışlar

07 Haziran 2024 11:51

Yurt dışından gönderilen hediye ürünlerini 'ticari' kapsamda gümrükten geçirip üstünden devasa bir masraf çıkarmaya çalışıyorlar. Yasal haklarımı bildiğimden bunu yapamayacaklarını ve avukatıma başvuracağımı söylediğimde yüzüme kapattılar. Telefonu iyi ki kayıt altına almıştım, bu konuşmayı ve usulsüzlüklerini CİMER, Tüketici Hakları Mahkemesi ve T.C. Genel Mahkemesine taşıyacağımdan emin olsunlar. İnsan gibi özür dileyip ürünleri normal bir şekilde gümrükten geçirmeleri için bir gün süre veriyorum. Çirkin çirkin telefonda sözümü keserek sesinizi yükseltip yüzüme kapayarak bir yere gelemezsiniz Ö**** Hanım ve Ö****** 'Gümrük'.

07 Haziran 2024 13:02 (Şikayetten 1 saat sonra)
Sude
Sude
07 Haziran 2024 13:04

O yüzden mi herkes sizden şikayetçi? Adınıza gelen yorumlara bir bakin isterim. Ama tamam Umarım mahkemede görüşürüz telefondaki çirkin davranış için ve usulsüzlüğünüz içinde. ☺️

Murat
Murat

Amazon üzerinden Kitap satın aldım. Aramex ile geldi oda gümrüğe takıldı. Hiçbir sebep yok Aramex, Özdemir gümrüğe yönlendirmiş. Bunlar haksız kazanç sağlama peşinde... Kitap adedi bir.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Gümrük İşlemlerinde Yüksek Hizmet Bedeli Sorunu

09 Şubat 2025 16:40
Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Özkul Gümrük Müşavirliği Ödeme Sonrası Mal Teslimatı Yapılmadı, İletişim Kesildi!

14 Ekim 2025 01:42