Bülent sonuçtan çok memnun

Oyuncakhobi.com Drone Arızası Ve Garanti Kapsamına Sokulmaması

04 Eylül 2023 12:06
Bülent'nin Teşekkür Mesajı
“Uzun süre uğraştırdıktan sonra firma garanti kapsamında onarımı kabul etti o yüzden firma'ya teşekkür edemiyorum ancak Firma Teknik Sorumlusu Alper Bey'e teşekkürlerimi iletiyorum.”

30.06.2023 tarihinde oyuncakhobi.com sitesinden sjrc F11 Pro Combo Drone'u satın aldım. 2. Uçuşta 3-4m yükseklik 10m ötede gözümün önünde uçarken soldaki iki motor stop etti ve drone saat istikameti tersinde döne döne düştü. Cihazın LOG kaydı ve sola doğru dönerek düştüğü görüntüleri mevcut ve kullanıcı hatası olmadığı, arıza sonucu düştüğü net olarak belli. "İsterseniz kayıtları göndereyim bakın ona göre karar verin" diyorum, hiç oralı olmuyorlar. Kaza sonucu arızalandı diyerek garanti kapsamına sokmuyorlar. Cihaz arıza sonucu düştü, kaza sonrası arızalanmadı. Ayrıca servis raporu'nu yazılı olarak istedim onda da bir sonuca ulaşamadım. Kayıtlara girmemesi için yazışmalarını WhatsApp aracılığıyla yapıyorlar, e-mail olarak yazılanlara cevap vermiyorlar, size ulaşacağız diyorlar, ancak yine bir sonuç yok. Oyuncakhobi.com satmış olduğu malzemenin arkasında durmuyor, müşteri isteklerini dikkate almıyor. Kendilerine yazılı olarak ilettim, burada da tekrar ediyorum, oyuncakhobi.com Drone'u garanti kapsamında tamir etmez ise Tüketici Hakları mahkemesine baş vuracağım ve gerekli platformlarda da başka mağduriyetler olmaması için bu durumu anlatacağım.

06 Eylül 2023 19:45 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın b***** b., Anlayışınız için teşekkür ederiz.

14 Eylül 2023 10:59

Oyuncakhobi firması istememe rağmen tarafıma servis raporu ve sebebini belirterek garanti kapsamı'na sokulmadığına dair herhangi bir yazılı bilgi göndermemiş ve Drone'u aynen göndermiş olduğum durumdaki gibi paketleyerek ödemeli olarak geri göndermiştir. Cihaz üzerinde herhangi bir inceleme de yapılmamıştır. Oyuncakhobi firmasının vermiş olduğu Garanti'nin hiçbir anlamı yoktur ve müşteriler yanıltılmaktadır. Aynı zamanda Drone'a ait olarak teknik destek verecek düzeyde bilgili elemanları bulunmamaktadır. Durum Tüketici Hakları Mahkemesi'nde çözülecektir.

02 Ekim 2023 17:08

Firma sonunda onarımın garanti kapsamında yapılacağını kabul etti ancak bu arada onlarda olan cihazı da ödemeli olarak tarafıma gönderdi. Kendilerine durumu bildirdim ve garanti kapsamında onaracağınızı kabul etmenize rağmen niçin tekrar bana gönderdiklerini sordum. Bir yanlışlık olduğunu o yüzden tekrar göndermemi istediler ve ben de 17 gün önce kargo'yu tekrar kendilerine gönderdim. Ancak bu defa da Sürat Kargo'nun gönderi takibinde teslim edildiği görülmesine rağmen Oyuncakhobi firması kargo'yu teslim almadığını söylemektedir. Sürat Kargo ile 3 defa konuştum ısrarla Oyuncakhobi firması'nın kargo'yu teslim aldığını söylüyorlar. Ayrıca bu arada Sürat Kargo'da Oyuncakhobi'nin anlaşmalı kargo'su durumunda. Her iki firmayı'da bu ciddiyetsiz, vurdumduymaz tavırlarından dolayı kınıyorum. Son çare Tüketici Hakları Mahkemesi ve CİMER'e şikayet, onu da yapıyorum.

23 Ekim 2023 11:16

Uzun uğraşlardan sonra firma garanti kapsamında onarımı yaptı, teknik servis sorumlusu A*** Bey'e teşekkür ediyorum.

23 Ekim 2023 11:19

Polat sonuçtan hiç memnun değil

04 Şubat 2024 21:00
Teknosa Ve Oyuncak Hobi Pişmanlıktır.
Recep sonuçtan hiç memnun değil

16 Kasım 2023 13:09
Tayfun sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2025 20:15
baglanti-kopuklugu-ve-onarim-surecinde-hayal-kirikligi-2.pdf
baglanti-kopuklugu-ve-onarim-surecinde-hayal-kirikligi-1.pdf

Müslüm
05 Ağustos 2025 18:52
Fuat sonuçtan hiç memnun değil

Drone Kaybı Sonrası Destek Alamadım, Ücret İadesi Veya Ürün Talep Ediyorum

04 Ekim 2025 00:00