Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Ouno Service Xiaomi Mi Robot Vakum Mop Pro 2 Modelindeki Robot Süpürge Sorunu

Ouno Service Xiaomi Mi Robot Vakum Mop Pro 2 Modelindeki Robot Süpürge Sorunu
30 Temmuz 2023 13:24

Nisan ayında Media Markt İzmit mağazasından Xiaomi Mi Robot Vakum Mop Pro 2 modelinde bir robot süpürge aldım ve aradan 2 ay geçmemesine rağmen süpürge standından çıkıp temizlik yapmamaya etrafında anlamsızca dönmeye, standa geri dönememe yerini bulamama, haritalandırma yapamamaya başladı ve aldığım mağazaya geri götürdüm ve iade/değişim veya üst modeline ücret farkı ne ise ödeyip almak istediğimi belirttim ancak servise İstanbul ouno teknik servisine gönderdiler. Ürün onarımdan hiçbir sorunu yoktur olarak geri döndü eve gelip denediğimde sorun devam ediyordu ve vakit kaybetmeden hemen mağazaya geri götürüp servise gönderdik bu kez mekanik parça değişimi yapıldığını söylediler. Benim süpürgemi 2 ay kullandım ve 2. Ayda neden parça değiştirdiler. Benim onayımı almadan ayrıca 6 ay dolmadan parça değişimi yapılması gereken ürünlerde sıfır kapalı cihaz gönderilmesi gerekirken neden benim cihazım parça değiştirilip geri gönderildi de bana sıfır bir ürün verilmedi. Bu servisten şikayetçiyim. En kısa sürede kanuni yollara başvuracağım.

21 Ağustos 2023 18:30

20 Haziran 2023 14:18

25 Eylül 2023 14:35
Ouno Service Xiaomi Sorumsuzluğu Bu Kadar Kötü Beklemiyordum
Ouno Service Xiaomi Sorumsuzluğu Bu Kadar Kötü Beklemiyordum

Çağatay
23 Mayıs 2023 11:39
Betül sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 16:51