20 Kasım 2024 23:35

Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolundan geçerken, HGS'de para olmadığı için ödemeyi almamış. HGS'ye para yüklediğim halde, içinden o parayı çekmemiş. 2 ay boyunca bana mesaj gelmedi, evime posta gelmedi, hiçbir bilgi verilmedi. İcralık olmuşum; bir avukat arıyor ve borcum olduğunu söylüyor. Avukat ücreti, geçiş ücretinin bilmem kaç katı. Böyle bir adalet, böyle bir sistem olabilir mi? Amasya'dan, Tokat'tan geçerken yediğim cezalar evime geliyor, ama bu otoyolda yediğim cezadan haberim olmuyor. Ceza 13 bin katı oluyor. Avukatlar arıyor, böyle bir şey olabilir mi? Başına gelen birisi varsa yardımcı olabilir mi? Geçiş ücreti 1285 TL, benden 13.386 TL istiyorlar.

Baran
Baran

Merhabalar bir gelişme oldu mu bana da aynı şekilde 15k ceza faizle yansıtmışlar, hukuki sürece ilerlettiniz mi, ben onu düşünpyrum

Yunusemre
Yunusemre

Bende aynı şekil HGS bakiye yetersiz yazisinindan sonra hgsye bakiye yükledim 1000 TL onu çekmemiş 3 4 ay sonra eve posta geldi icralık olmuş ve toplam 16bintl ceza olmuş hiçbir şekilde aramadılar eve posta gelene kadar bunların aldığı para helal değil

17 Nisan 2024 16:29
Otoyol Aş. Den Haksız Uygulama