Emre sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2023 08:20

Merhaba, Oto Rapor Ekspertiz Eryaman şubesine şikayetim var. Ustanın eliyle hazırladığı kaporta kontrol raporunu bilgisayara aktarırken eksikler yapıldı. OBD soketinin arızalı olduğunu belirttiler ve airbag kontrolü esnasında kontağın açılması sonucu airbag arıza ışığının yandığını ifade ettiler. Bu durumlar sebebiyle anlaşmamın bozulmasına ve 4000 TL ekspertiz ücreti ödemek zorunda kalmama neden oldular. OBD soketini başka bir yerde kontrol ettirdiğimde sorunsuz çalıştığını öğrendim ve servisle yaptığım görüşmede daha önce böyle bir arızayla karşılaşmadıklarını belirttiler. Ekspertizden çıkmadan önce aracı teslim alıp çalıştırdıklarında arıza ışığının yanmadığını göstermeme rağmen 'Bir kere gördük, rapora işlemek zorundayız.' diyerek beni dinlemediler. İşlerini özensiz ve yanıltıcı bir şekilde yaptıklarını düşünüyorum ve kesinlikle şikayetçiyim. Ödediğim ücretin iadesini talep ediyorum. Eğer işi yapamıyorsanız, insanları zor durumda bırakacak şekilde davranmayın. Ayrıca, eğer araç sahibiyseniz, dükkana girdiğinizde direkt olarak size güvensiz davranıyorlar. Ödediğim parayı geri almak istiyorum.

17 Kasım 2023 10:03 (Şikayetten 2 gün sonra)
17 Kasım 2023 10:21

16.11.2023 tarihinde bu beyanlarınız ile ilgili Renault Mais Ankara şubesinden aracımı tekrardan ekspere soktum ve çıkan sonuçta tüm airbaglerin 2018 model olduğunu herhangi bir arıza ışığının yanmadığını ve obd bağlantısında hiçbir sorun olmayıp araç bağlantısını yapabildiklerini gösterdiler. Aracın kendi orijinal servisinden daha iyi bilemeyeceğinize göre çalışanlarınızın beceriksizliği ön plana çıkmaktadır. Etiket üzerindeki tarihi okuyamayan, arıza ışını airbagler söküldükten sonra kontak açıldığı için yandığını anlayamayan çalışanlar ve firmanızın yan sanayi ya da çakma kullandığı obd bağlantı cihazları yüzünden hiçbir sorunu olmayan aracımı yalan yanlış bilgilerle suçladınız ve anlaşmamı bozdunuz. Eksper dediğin zaman ilk akla gelen şey güven ve doğruluktur kusura bakmayın ama sizde ne güven var ne doğru bilgi. Güvenin olmadığı yerde de insanın aklına acaba eksperle alıcı bir olup bir şeyler mi çevirdi? Gibisinden sorular gelir bunu da unutmayın. Gerekirse mahkemeye kadar gideceğimden emin olabilirsiniz!

17 Kasım 2023 11:50

Selamlar, Bahsettiğiniz Airbag ekspertiz raporunuz yetkili servisten aldığınız hizmetin faturasını ve tüm evraklarını paylaşmanızı bekliyoruz.

17 Kasım 2023 11:53

Merak etmeyin bilir kişiyle tekrardan bakılacak zaten araca sizde orada olacaksınız.

17 Kasım 2023 12:10
17 Kasım 2023 12:19

Evraklar kaşeli ve imzalı olduğu için paylaşmayacağım her şeyin kanıtı elimde merak etmeyin.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

26 Mart 2024 20:30
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Otorapor Ekspertiz Raporunda Eksik Ve Hatalı Bilgilerle Mağduriyet Yaşadım

Abdurrahman
15 Temmuz 2025 11:31

10 Mayıs 2025 18:29

Ekspertiz Raporundaki Hatalar Nedeniyle Mağduriyet Ve Ücret İadesi Talebi

15 Ağustos 2025 18:57
Mir sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2024 23:39