Otopratik Bayide Yanlış Lastik Takılması Ve Kaybolması Sorunu

18 Ocak 2024 02:003.022
Resul'un Teşekkür Mesajı
Müşteri hizmetlerindeki Tolga beyin konuya olan yaklaşımı konuyla ilgilenmesi çok iyiydi. Beklentimin çok daha üzerinde olay ile ilgilenmesi beni çok memnun etti. Bu sebeple oto pratik genel müdürlüğüne teşekkür ederim. Tolga beyinde yaz dönemine geçişte bütün lastikler sökülerek kontrol edildiğinde lastikler araştırılarak kış lastiklerimin bulunup bulunamaması ile ilgili tekrar bizi arayıp bilgi verebilirsiniz demesi sorunun arkasında durduklarının belirtisiydi.

Aralık 2022 yılında kurumsal büyüklüğüne ve marka değerine güvenerek Otopratik R**** K**** bayisinden, markasına güvenerek en iyi olduğunu düşündüğüm Bridgestone marka 205-60-16 ebatındaki 4 adet sıfır 2022 tarihli kış lastiği aldım. Bu lastikler aracıma takıldı ve yaz lastiklerim bayinin lastik otelinde saklanmak üzere alındı. Mart ya da Nisan 2023 tarihinde, kış lastiklerimi çıkartıp yaz lastiklerimi araca taktırdım. Aralık 2023'te eşim, bayiye giderek yaz lastiklerini çıkartıp, 1 sene önce aldığım kış lastiklerini takmak için bayiye gitti ve lastikler değiştirildi. 14.01.2024 tarihinde, aracı ilk kez ben kullanıp benzinciden benzin aldım ve lastik havalarını kontrol etmek istediğimde, araçta takılı olan lastiklerin Bridgestone değil, 2020 yılı üretimi olan Lassa marka ve ebatlarının da 205-55-16 olduğunu fark ettim. Hemen bayiyi aradım ve ertesi gün aracı bayiye getirebileceğimi söylediler. 15.01.2024 tarihinde bayiye gittiğimde, lastiklerin karışma ihtimali olduğunu, beni mağdur etmeyeceklerini ve lastikleri araştırmak için zaman istediklerini dile getirdiler. 16.01.2024 tarihinde bayiden gelen çağrı üzerine, lastiklerin karışma ihtimali olduğunu, kusura bakmamam gerektiğini ve aracıma 2021 üretimi Lassa 205-60-16 ebatlı lastik takacaklarını ifade ettiler. Ben de mecburen kabul ettim. Ancak yanlış ebat nedeniyle aracın altının otopark demirine sürtmesi sonucu, aracın altındaki alüminyum ince folyo parçalandı. Evime yakın mahalledeki lastikçi yerine kurumsal büyüklüğünden dolayı Otopratik bayisini tercih etmiş olmam ve bu büyük firmada lastiklerimin kaybolması beni derinden yaralamıştır. Markaya olan güvenim ciddi şekilde sarsılmıştır. Konunun tarafınızdan da araştırılmasını talep ediyorum. Bayiye, lastik değişikliği gününe ait kamera kayıtlarını ısrarla izlemelerini ve kontrol etmelerini söylememe rağmen, bunu yapmadılar.

18 Ocak 2024 08:00 (Şikayetten 6 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletmiş olduğunuz durumla ilgili üzüntülerimizi kabul etmenizi rica ederiz. Müşteri Temsilcimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Her türlü soru ve sorununuz için ulaşabilirsiniz. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

18 Ocak 2024 10:53

Instagram'dan yazdım, internet sitenizdeki formu 3 kere doldurdum ama herhangi bir geri dönüş yapan olmadı

23 Ocak 2024 11:40

Otopratik Basınç Sensörlü Jantlarımı Aldı

Yavuz
1 Ocak 2024 13:293.329

28 Kasım 2022'de İzmir Otopratik F***** D**** (Anadolu Caddesi) bayisinden jant satın almıştım. Eski jantlarımı atmamala...

Otopratik Sunduğu Kampanya Ve Müşteri Hizmetleri Hakkında Değerlendirme

Süleyman
Süleyman
26 Aralık 2023 17:442.277

"Teşekkür ederim."

Lastik Değişimi Ve Balans Ayarı Hüsranı

22 Şubat 2025 16:523.768

"Kurumsallığın gereğini yerine getirdikleri için teşekkür ederim."

Otopratik Kış Lastiği Ebat Mağduriyeti

Sebile
Sebile
15 Nisan 2024 17:564.837

Bitlis'te kışa girerken kurumsal bir firma olduğu için otopratik i tercih ettim. Lastiğimi önceden ayırtıp randevu aldım...

1 Destek

Otopratik Yanıltıcı Lastik Satışı Ve Kötü Hizmet Deneyimi