Otomerkezi.net Otomerkezi'nden Araç Almak Pişmanlık

20 Mart 2024 22:29

Bu kurumdan yaklaşık 1 ay önce araç beğendik. Toyota Corolla hibrit 2020 model hatasız boyasız olarak ilana koydukları araç için kaporamızı gönderdik. Kaporayı gönderdikten sonra 2 hafta boyunca aracı satın aldıkları kurumdan gelmediğini söyleyerek bizi oyaladılar. 2 haftanın sonunda gelen araçta 1 parça değişen 1 parça boya çıktı. Aracı bu şekilde istemediğimizi söylememizin üzerine aynı model aynı marka aracın hatasız boyasız olanının geleceğini onu beklememizi istediler. 2 hafta da o aracın gelmesi için bizi oyaladılar. Toplam da 1 ayın sonunda bize sundukları araçta arka çamurluk boyanacak ön cam kırık arabanın hibrit sistemi arızalı tamponlar değişecek çıktı. Bu 1 aylık süreçte kredi faiz oranlarının artması araç fiyatlarının artması bozdurduğumuz altınlardan ettiğimiz zararı kim karşılayacak dediğimizde size uygun araç gelecek deyip hala bekletiyorlar. Her beklediğimiz de biz zarar ediyoruz üstüne bir de her seferinde hatasız boyasız deyip de karşımıza çıkardıkları arabaların durumları ortada. Bu şirketle iş yapmak tam bir pişmanlık.

22 Mart 2024 16:56 (Şikayetten 1 gün sonra)
Kübra
Kübra
23 Mart 2024 12:06

Telefonda henüz daha satın almadığınız aracı satışa çıkarmanızın yanlış bir işlem olduğunu bunun sizin hatanız olduğunu ve bu hatanın ne gibi mağduriyetler yaşatacağını sayemizde öğrendiğinizi tekrarlamamak için gerekli işlemleri yapacağınızı söylemişken buraya yazdığınız açıklamada neredeyse ben suçlu çıkıyorum gerçekten komik :) Siz satın almadığınız aracı bana satmaya kalktınız. Aracı satın almadığını söylemediniz. 1 hafta boyunca araç geldi gelecek diye oyaladığınızdan dolayı aracı araştırıp hala başka bir şirketin üzerinde olduğunu ben öğrendim. Hani bana süreçle alakalı bilgilendirme yaptığınızı yazmışsınız ya Siz bana henüz aracı satın almadığınızı söylemediniz ben araştırdım buldum ve bunu da sizinle anlaşıp Kaporayı gönderdikten 1 hafta sonra öğrendim. Yazdığınız cevap yazınız da süreç yönetiminiz kadar başarısız ve bir de yalan beyan içeriyor tıpkı ticari ahlakınız gibi

Talha sonuçtan hiç memnun değil

Aracımda Oto Net'in Eksper Raporundan Farklı Olarak 2 Farklı Boya Çıktı!

Talha
25 Ekim 2023 14:41
Aracımda Oto Net'in Eksper Raporundan Farklı Olarak 2 Farklı Boya Çıktı!
Erdinç sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2025 14:32

Ekspertiz Raporundaki Hata Yüzünden Aracım Değer Kaybetti Ve Mağdur Oldum