Sınav Başvuru Sürecindeki Bilgi Eksikliği Ve Geç Başvuru Sorunu

İbrahim
23 Ekim 2024 08:23

Merhabalar y. Lisans öğrenimimi tamamladıktan sonra İSG-katip üzerinden eğitim bilgilerimi güncellemiştim fakat b sınavına başvuruda bulunamadığımı fark ettim. 17 Ekim'e kadar Süreçler kısmından sınav başvuru oluşturup daha sonra ais üzerinden sınav başvurusu yapmam gerekiyormuş. Bu bilgi ve detayı bilmediğim için ve bu 2 tıklamayı gerçekleştirmediğim için sınav başvurumu yapamıyorum. Şu anda İSG katip üzerinden b sınavı için talep oluşturdum ve onaylandı fakat sınava başvurumu yapamıyorum çünkü 17 Ekim tarihinden sonra dahil edilmiyor. 22 Ekim-30 Ekim arası sınav başvurusu devam ederken hâlâ bu duruma takılıp başvuru yapamamamız biraz absürt duruyor. Sınav için geç başvuru açılabiliyorken bu durum içinde açılabileceğine inanıyorum

profile profile profile

Pinar

Maalesef aynı mağduriyeti yaşıyorum dilekçe falan yazsak işe yarar mı?

Enverhan

Bende aynı sorundan muzdaripim. Salı gününden beri arıyorum çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığını fakat yetkili kısma henüz ulaşamadım.

Volkan

Kimseden ses seda yok bizim sınav yalan oldu anlaşılan

Volkan

Aynı sorundan dolayı ben de sınav başvurusu yapamıyorum eğer bir çözüm bulur isen bilgilendirirsen çok memnun olurum kardeşim.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Ek Tercih Yapamıyorum
1 Takipçi