İrem
14 Temmuz 2024 16:52

Bugün 14 Temmuz 2024 sabah 10.15'te Lisans KPSS sınavına girdim. İstanbul Ataşehir Orhan Veli Ortaokulu olarak sınav yerim belirlendi.
İçeriye gözümün önünde piercing'li kızlar alınırken bana kapıda zorluk çıkarıldı. Kolumdaki manevi değeri olan şans bilekliği ipini kadın polis açmaya çalıştı açılmayınca beni içeri almadılar! Ataşehir Orhan Veli Ortaokulu'nda bugün sınav alanında sorumlu Erkek polisten şikayetçiyim. Zorla benim için manevi değeri olan ipimi makasla kestirdiler. Kuralı yanlış uyguluyorlar. Böyle talimat almışlar. O talimatı veren sorumluyu tespit edin. Laç ka ve bundan tatmin olan o polisin ciddi bir uyarı almasını da istiyorum. Bilezik değil bu bileklik ip. İnce tek bir ipti! Benimle sırf üste çıkmak için tartıştı ve içeri alınmamda en az 5 dakika zorluk çıkardı. Metal Piercing'i ile kızı geçirdiler ben ip parçasıyla geçemedim. İp bir kumaştır. Polisin tespiti için detay veriyorum. Resimde kapıdadır kendisi. Mavi gözlü, kafasında güneş gözlüğü var, kısa ve kırlaşmış saçları var, orta yaşlı, beyaz tişörtlü. Renkli gözlü tek adam vardı zaten. Sınava girmek için makasla kesmeye mecbur bırakılıp psikolojik baskıya uğradım. Sınav salonuna girdiğimde ağlayacaktım psikolojimi etkilediler.
Sınav salonunda beni en ön sıraya koymuşlar. Güneş ve perdenin sorun çıkartmayacağı şekilde sıralara öğrenci yerleştirilmeli. Rüzgar estikçe suratıma sınav esnasında perde çarpıp durdu. Güneş vuran tek yere oturtuldum. Buraya öğrenci yerleşimi yasaklanmalı.
Sınav 12.25'te bitmesine rağmen 13.10'da alanı terk edebildik. Resimde saatle beraber hâlâ çantasını geri almaya çalışan son kişileri görebilirsiniz. 1 saat boyunca bizleri 33 derece sıcağın, kızgın güneşin altında Emanet sırasında beklettiler. Çantama ve telefonuma geri ulaşabilmek için bize bu yaşatılan adeta bir işkencedir. Okulda normalde 40 50 kişi olacakken 100ün üzerinde insan almışlar. Telefonlarımız bir nevi gas p altında kaldığı için 100 kişi sırada bekletilirken bu korkunç kuyruğun fotoğraflarını çekemedik. Oturacak yer bile yoktu. İçeride gölgede durmak istedim. Aynı güneş gözlüklü renkli gözlü polis beni dışarı çıkarttırdı. Kendisinden şikayetçiyim. Kendisinin laç ka saygısız ve bundan keyif alan bir mizacı var. Ortaokul çanta emanetine 2 sorumlu büfeci koyup 100 kişiyi sırada bekleten sisteme sebep olanların tespiti ve yaptırımlarını talep ediyorum.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Ek Tercih Yapamıyorum

15 Eylül 2024 10:52

ÖSYM Ön Lisans KPSS Hakkım Helal Etmiyorum

Hakan
01 Eylül 2024 10:45

ÖSYM Bizi Artık Mağdur Etme!

Havva
19 Temmuz 2024 04:33