Hilal sonuçtan memnun

17 Aralık 2024 01:17
Hilal'ın Teşekkür Mesajı
“Ortimax firmasının devreye girmesiyle biraz gecikmeli de olsa sorun çözüldü, hem Ortimaxtaki hanim efendiye hem de Ata arıtmadan İmdat Bey'e teşekkürler.”

1 sene önce Ortimax su arıtma cihazını Ata Arıtma firmasından satın alarak taktırdım. Su kaçırma problemiyle hiç kullanamadım. Evim 2 defa su bastı. Hortum çıktı, boru çıktı dediler, gelip bir de 4.500 TL'ye motor taktılar. Aslında motora gerek yokmuş, tankın basıncı düşükmüş ve takılan motor da arızalıymış. Tank, su kaçırmadan dolayı pas yapmış. Kablo montaj esnasında açıkta bırakılmış, açıkta bulunan kablo su ile teması an meselesi, elektrik çarpılabilirmişiz. Hem hayatımız tehlikeye atıldı, hem de fazladan para alındı. Ayrıca parasını düzenli ödediğim cihazımı hiç kullanamadım.

07 Ocak 2025 13:06

Şefika sonuçtan memnun

Şefika
23 Mayıs 2024 19:36
"En son gelen servis ustası tüm bağlantı hortumlarını değiştirdi şu anlık bir sıkıntı yok teşekkür ederim"
Bahadir sonuçtan hiç memnun değil

Su Baskını Sonrası Ortimax Mağduriyeti

Bahadir