İclal sonuçtan hiç memnun değil

Ortak Varlık Yönetim İcra Dosyası Kapama

20 Aralık 2023 21:13

Merhaba, UYAP aracılığıyla I** B******'na olan borcumun 2000 TL'nin altında olduğu için feragat edildiğini gösteriyor. Ortak Varlık avukatıyla iletişime geçtim ve bu kapsamda uygun olduğu için icra dosyanızın kapatılmış olabileceğini söyledi. UYAP'ta dosyanın 3. madde gereği feragat edilerek kapandığı belirtiliyor, ancak kendi maaşımı aldığım (dul ve yetim) bankaya gittiğimde dosyanın hala açık olduğunu ifade ediyorlar. E-Devlet üzerinden Banka Risk Merkezi'ne baktığımda ise hala Ortak Varlık borcu olarak borcum görünüyor. Şimdi benim gerçekten borcum var mı yok mu? Avukat dosyanın kapandığını söylüyor, UYAP'ta da kapalı olarak gözüküyor; fakat Risk Merkezi ve bankada borç hala görünüyor. Bankada da dosyanın kapandığı ne zaman belli olacak?

22 Aralık 2023 11:56 (Şikayetten 1 gün sonra)
22 Aralık 2023 12:03

Sayın Müşterimiz, Mesajınıza yönelik incelemeler tamamlanmış olup, tarafınızla görüşülerek konu hakkında gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, ORTAK VARLIK YÖNETİM A.Ş.

Kapatılan İcra Dosyasının Sistemlerde Halen Açık Görünmesi Ve Haksız Tahsilat Talebi Nedeniyle Mağduriyet

20 Mayıs 2025 13:28
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Birikim Varlık Bildirim Aksaklığı Ve İletişim Sorunu

11 Aralık 2023 12:24