Şahin sonuçtan hiç memnun değil

Oppo A55 Parmak İzi Eklenmiyor

19 Kasım 2023 00:23

Oppo a55 telefonumda parmak izi eklemek istediğimde geri atıyor ve parmak izi ekleyemiyorum. İlk basta ekleniyordu daha sonra eklemek istediğimde eklenmedi. Bunun yazılımsal bir şey olduğunu düşünüyorum. Sırf bunun için telefonu sıfırladım ancak işe yaramadı.

11 Ocak 2024 15:53

Telefon iyice kafayı yedi. Renkleri de yüksek kontrastlı gösteriyor. Ayarları kapalı olmasına rağmen. Durumun olsun en yakın zamanda telefonu değiştireceğim.

21 Eylül 2024 11:31 (Şikayetten 10 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz deneyim ile ilgili sistem üzerinde paylaşmış olduğunuz iletişim bilgisinden sizlere ulaşamadık. Saygılarımızla. OPPO Türkiye

Caner
Caner

Duzeltebildinmi benimde 2 haftadır aynı sorun var tek değilmişim onu öğrendim. Oppo teknik servisi aradım yazdım arıza kaydı oluşturup gönderebilirsiniz denildi. Daha sonra site üzerinden konuşmamda yazılımsal olabilir donanimsalda olabilir denildi teknik servisin iletişim adres bildigilerini verdiler. Güncelleme gelmesini bekleyeceğiz mecbur sanırım. Donanımsal olsa parmak izi ekle denidliginde geri atmaz diye düşünüyorum

Şahin

Hayır maalesef. Ve şunu da söyleyeyim bir daha asla oppo almam aldırmam aradan 1 aydan fazla zaman geçmiş ilgilenen kimse yok bu nasıl iştir.

İsimsiz
06 Ekim 2024 22:22

Deniz
13 Eylül 2024 21:37
Nuri sonuçtan hiç memnun değil

Nuri
12 Kasım 2023 17:04