Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Opmar Optik Akbatı Opmar Lens Marka Değişikliği

05 Mart 2024 12:35

Merhaba, bu şikayetimi çok samimiyetle ve zaman ayırarak yazıyorum, umarım Akbatı Opmar Optik tarafından dikkate alınır. Akbatı Opmar Optik'ten yedinci ayda dört kutu lens aldım ve açılmamış bir kutu lensimde marka değişikliği yapmak istediğimi belirterek bilgi almak için aradım. Açılmamış kutu ise yardımcı olabileceklerini söylediler. Bunun üzerine AVM'ye marka değişikliği için gittim. Daha önce lens satın aldığım optisyen D**** Bey orada değildi ve başka bir beyefendi yardımcı oldu. Değişiklik yapabileceğini ancak o tarihte ödediğim fiyatın yaklaşık 350 TL olduğunu ve şu anda lensin fiyatının 700 TL olduğunu belirterek aradaki farkı ödememi istedi. Yani elimdeki lensin kutusunun şu anki fiyatı 700 TL olmasına rağmen, o tarihte 350 TL ödediğim için bu fiyat üzerinden işlem yapmak istiyorlar. Durumu umarım açıklayabilmişimdir. Kendisinin ismini tam olarak hatırlayamıyorum ancak optisyenin ismi İ****** olabilir. Bence çok ilgisiz davrandı ve bunu burada belirtmek istiyorum. Umarım bu durum dikkate alınır, aksi takdirde sadece müşteri memnuniyetsizliği yaşanacaktır.

Satın Aldığım Gözlükte Yaşadığım Kalite Ve İlgisizlik Problemi

17 Haziran 2025 14:15

15 Haziran 2025 00:17

Atasun Optik - Lens Mağduriyeti

29 Temmuz 2024 09:57
Esila sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2024 16:59
Turgut sonuçtan çok memnun