Opet Yakıt Kartı Sorunu: Acil Çözüm Bekliyoruz

Opet Yakıt Kartı Sorunu: Acil Çözüm Bekliyoruz
30 Aralık 2024 07:48

21.12.2024 tarihinde aracıma utts montajı sonrası yakıt alım haklarım montaj yetkilileri tarafından sökülmüştür (kanunen böyleymiş). İşlem sonrası yakıt alımı için kullandığımız Opet/Otobil çağrı merkezi ile yaptığım görüşmeye göre yakıt alım kartı talebinde bulunmamız gerekiyormuş. Bu nedenle yakıt alımı için anlaşmamız olan Pluxee Yakıt Türkiye'ye ilgili talebimiz 21.12.2024 tarihinde üç aracımız için yapılmıştır. Yıl sonu olduğu için malum kayıt kullanımımızda bulunmakta ve defalarca konunun aciliyeti ilgili Pluxee Yakıt Türkiye yetkililerine mail ve telefon yolu ile iletilmiştir fakat günlerdir kartların gönderimi maalesef tarafımıza yapılmamıştır. Buradan da kart gönderimi ile ilgili konunun aciliyetini dikkate almaları için yardım talep ediyoruz.

03 Ocak 2025 15:10

21.12.2024 tarihinde aracıma UTTS montajı sonrası yakıt alım haklarım montaj yetkilileri tarafından sökülmüştür (kanunen böyleymiş). İşlem sonrası yakıt alımı için kullandığımız Opet/Otobil çağrı merkezi ile yaptığım görüşmeye göre yakıt alım kartı talebinde bulunmamız gerekiyormuş. Bu nedenle yakıt alımı için anlaşmamız olan Pluxee Yakıt Türkiye'ye ilgili talebimiz 21.12.2024 tarihinde üç aracımız için yapılmıştır. Yıl sonu olduğu için malum kayıt kullanımımızda bulunmakta ve defalarca konunun aciliyeti ilgili Pluxee Yakıt Türkiye yetkililerine mail ve telefon yolu ile iletilmiştir fakat günlerdir kartların gönderimi maalesef tarafımıza yapılmamıştır. Buradan da kart gönderimi ile ilgili konunun aciliyetini dikkate almaları için yardım talep ediyoruz.

Ek
02 Ocak 2025 12:56 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz tarafından aranılarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Saygılarımızla.

03 Ocak 2025 15:09

Hala çözüm alamadık 2 hafta oldu hala kart gönderimi yapılmadı?

Ufuk
26 Mayıs 2024 14:03

Opet Kampanya Puanım Sistem Hatası Nedeniyle Kullanılamadı, Mağduriyetim Giderilmiyor

Selcan
22 Ağustos 2025 15:25
opet-kampanya-puanim-sistem-hatasi-nedeniyle-kullanilamadi-magduriyetim-giderilmiyor-2.jpg
Selim sonuçtan hiç memnun değil

Selim
04 Aralık 2023 19:50
Opet Otobilim Yakıt Vermeden Çektiği Provizyonu İade Etmiyor
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
02 Ocak 2024 15:09
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
19 Mart 2025 10:17