Opet Demsa Akaryakıt İstasyonu Tuvalet Bakımsızlığı!

13 Ekim 2024 22:54562

Opet'in Demsa Akaryakıt İstasyonu Tuvaletler bakımsız!

Ne kağıt havlu ne de tuvalet kağıdı var tuvaletler kirli, kasadaki kişiye şikayet ettiğimizde "isterseniz şikayet edebilirsiniz" gibi bir cevap aldık. Tuvalet kağıdı istedik verilmedi. Bu ne rezalet!

14 Ekim 2024 13:27 (Şikayetten 14 saat sonra)

Merhaba Zeynep K. Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz gün ve saat bilgisini iletmeniz durumunda tekrar aranacaksınız. Saygılarımızla Opet Petrolcülük 4446738

14 Ekim 2024 17:17

Merhaba Zeynep K., Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

18 Ekim 2024 12:55

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz tarafından aranılarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Kıymetli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Opet İstasyonunda Hijyen Sorunu

15 Aralık 2024 08:401.083

Opet'ten yakıtımı aldıktan sonra WC kullanmak istedim ve içeri girer girmez şoka uğradım. Yıllardır araç kullanıyorum ve...

Opet'in Kirli Tuvaletleri

15 Nisan 2024 14:44681

Bursa Gemlik Yolundaki Opet petrol istasyonu tuvaletleri oldukça kirli ve kötü durumda. Temizlik namına hiçbir şey yok d...

Demre Opet İstasyonunda İlgisizlik Ve Temizlik Sorunları!

12 Eylül 2025 17:10907

"Teşekkürler. İlginiz için"

Opet WC Hijyen Eksikliği!

13 Temmuz 2023 19:31468

"Opet her zaman güvenebileceğimi gösterdi teşekkürler ederim geri ve olumlu dönüşleriniz içim"

Tümünü Gör

Senay
Opet Sorumsuzluğu Yolda Bıraktı Canımızı Tehlikeye Attı

Opet SorumsuzluğuYolda Bıraktı Canımızı Tehlikeye Attı

Ramazan
Opet'ten Yakıt Alma Pişmanlığı!

Opet'ten YakıtAlma Pişmanlığı!

Yusuf