Adem sonuçtan hiç memnun değil

Opel Nev Oto Ayıplı Sıfır Engelli Aracı

07 Haziran 2024 12:41

15/03/2024 tarihinde araç fatura bedeli ödenen ve araç ruhsatı 01.04.2024 tarihinde tescil edilmiş olan 2023 model Opel Grandland 1.2 GS model aynı gün teslim alınmaya gidilmiştir. Fakat arıza verdiği ve saat geç olduğu için ertesi gün sorunun 2 saat gibi çözülüp teslim edileceği söylendi. 15 gün sonra aracın airbag çipinin değişmesi gerektiği söylendi. 1.5 ay sonra sorun çözülmediği için araç karoser elektrik tesisatında parça değişmesi gerektiği ifade edildi. Hiç teslim alınmamış 0 engelli aracımızın belirtilen sorunlar nedeniyle misliyle değişim talebimizi Opel Türkiye ye ilettik, olumsuz cevap aldık. Tekrar bayiyle görüştük ve son kez mail ile talebimizi ileteceklerini ifade ettiler. Bayiden yaklaşık 1 haftadır haber alınmayınca 04.06.2024 tarihinde Opel Türkiye ve Nev Oto Sarıyer e Noterden ihtar çektik. Şu an için öncelikle mahkeme sürecine girmeden mükerrer olarak arıza çıkartan bu aracın tüketici seçimlik hakkı olan misliyle değişim hakkı talebimizin kabul edilmesini bekliyoruz. Bu olmayacaksa da yasal haklarımızın saklı kalması koşuluyla aracın can ve mal güvenliğimizi tehlikeye atmayacak şekilde ari olarak tarafımıza teslim edilmesini bekliyoruz.
Not: Bayi gecikmeden ikame araç vermiştir.

04 Temmuz 2024 12:11

Noterden ihtar göndereli 1 ay oldu halen gelişme olmamıştır.

22 Ağustos 2024 16:28

21.08.2024 Genel merkez değişim talebimizi reddetti. İkame araç teslim edildi. Yasal haklarımız saklı kalmak koşuluyla araç teslim alındı. Teslim alınan araçta döşemeler doğru oturtulmadığı için 22.08.2024 de tekrar bayiye gidilip düzeltildi. Yasal dosyaya konulmak üzere ekspertize 23.08.2024 e randevu alındı. Gelişme oldukça tekrar paylaşacağım.

Opel Yedek Parça Tedarik Sorunu

27 Şubat 2024 18:07