Opel Crossland 2021 1.5 Start Stop Devreye Girmiyor

22 Mart 2024 00:31

Opel Corsa 1.5 dizel otomatik Crossland 2021 model aracımın devreye girmeyen Start-Stop sorunu var. Ekranda Start-Stop simgesi yanıp sönüyor. Servise gittiğimde ilgilenmediler. Ayrıca ağızlarında akü kaynaklıdır ve start-stop nazlı bir uygulamadır gibi cümleler oluyor. Ayrıca myopel uygulamamasına hem webden hem de uygulamadan giremiyorum. Sürekli hata alıyorum

Yorumlar (5)

Ömer

Merhabalar. İkametinizi bilmiyorum ama şöyle arz edeyim. Aracım 35-40 günlük. Shell den yakıt aldıktan sonra 4 - 5 km civarı yol yaptıktan sonra araçta motor arızası verdi. Hata Kodunda vuruntu sensörü arızası ve ateşlemede sorun var yazıyordu. Lamba sürekli yanıp durunca Yaklaşık 7-8 yere götürdüm hiç kimse anlamadı. Hatta çoğu motor değişecek dedi :d üstüne üstelik çok aşırı meblağlar talep ettikler benden. İstanbul Eyüp sahilde mar Opel var oraya servise götürdüm. Başta harun usta olmak üzere İnanılmaz ilgilendiler. 2 gün sonraya randevu verdiler. Gittiğim de yine aynı ilgi alakadan hiçbir eksilme olmadı. Ve 1.5 saat içinde aracımın arızasını giderip teslim ettiler. Sadece bujiler değişti araca güncel yazılım atıldı ve temizlendi. Araç şu an tertemiz ve aktif olarak kullanıyorum. İmkanınız var ise belirttiğim yeri bir ziyaret edin derim.

Ömer

Yanlış yönlendirme yapmayayım bende Crosland 1.2 Essential var 130 HP. Göstergenin alt kısmında bir İngiliz anahtarı var. Yanında üzerinde 000 işareti bulunan bir tuş var ona basılı tutuyorsunuz. Sonrasında sinyal kolunda bulunan yüzüğü çevirerek dilediğiniz kısımları ayarlayıp sıfırlayabiliyorsunuz

Mert

Çok teşekkürler desteğiniz için. Sakarya da ikamet ediyorum. Maalesef "usta" bulabilmek çok zor. Gittiğim yerler bu arabaya hiç bakmadık diyorlar. Bir de bu arabada Peugeot motoru var. Anlamayız diyorlar :) çözeceğim bir şeyler. Bir de bir şey daha soracağım. Aracın anlık tüketiminde veriler ve 100 km tüketimini gösteren veriler çalışmıyor. Bilmeden bir şeyi mi kapattım acaba. 100 km değeri 6.1 de kaldı. Onun için de bir çözümünüz var mı acaba?

Ömer

Aynı şekilde bende start stop arızası vardı. Akü kaynaklı olabilir dediler. Sonrada aracı akü şarjına koydular ve 1,5 gün serviste kaldı. Hem sistem güncellemesi ve akü şarjı yapılmış şu anda çalışıyor. Servisiniz ile tekrardan görüşmenizi tavsiye ederim. Aracım garantili olduğu için ücretsiz yapıldı. My Opel TR uygulaması çalışmıyor. Uygulamayı İngilizce olarak sayfalardan indirin. Daha sonra kurun çalışır. Ama zaten uygulamada pek bir şey yok. Benim pek işime yaramadı.

Mert

Teşekkür ederim yorumunuz için.

Celal sonuçtan hiç memnun değil

2022 Model Opel Corsa Multimedia Hatası

Celal
04 Aralık 2023 23:36
Mert sonuçtan hiç memnun değil

MyOpel Uygulamasındaki Sorunlar Markaya Olan Güvenimi Zedeliyor

17 Temmuz 2025 13:40